Politie Drenthe

Dinsdag 8 november 2011

Provincie Drenthe, 08-11-2011

Rijbewijs ingevorderd

COEVORDEN Agenten hebben maandagochtend het rijbewijs ingevorderd van een 32-jarige vrouw uit Almelo. De vrouw reed op de N34 met een snelheid van 159 km/uur waar 100 km/uur is toegestaan. Na correctie is dat 154 km/uur. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

Inbraak bij bedrijf

VEENOORD Tussen vrijdag 4 november 17.30 uur en maandag 7 november 7.30 uur is ingebroken bij een bedrijf aan de Industrieweg in Veenoord. Uit het pand zijn onder meer elektrische versnipperaars (voor takken) en boormachines weggenomen. De totale schade is nog niet bekend. De politie doet nader onderzoek. Mensen die meer weten over de diefstal, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Fietser gewond

ASSEN Een 16-jarig meisje uit Loon raakte maandagmiddag gewond bij een aanrijding op de Industrieweg. Het meisje fietste op de Industrieweg weg en botste tegen de auto van een 64-jarige man uit Assen. De bestuurder verklaarde dat hij in de richting van de Havenkade reed. Hoe de aanrijding tot stand kwam, is nog onbekend. Het meisje is met nek- en rugletsel naar het ziekenhuis in Assen gebracht.

Geen legitimatiebewijs

MEPPEL De politie heeft zondagochtend een 40-jarige man uit Staphorst aangehouden op de Stationsweg in Meppel. De man kon in de trein geen geldig vervoersbewijs tonen. Bovendien kon hij zich niet legitimeren. De conducteur heeft de man overgedragen aan de politie.

Inbraak bij vereniging

NIEUW RODEN Tussen zaterdag 5 november 12.00 uur en maandag 7 november 18.30 uur is ingebroken bij een vereniging aan de Esweg. Onbekenden hebben onder meer snoep en frisdrank weggenomen. De politie vraagt mensen die iets opvallends hebben gezien, zich te melden via 0900-8844.

Politie onderzoekt inbraak bij drogisterij

MEPPEL In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken bij een drogisterij aan het Ruskenstuk in Meppel. Er is een niet nader te noemen geldbedrag weggenomen. Door een deur te forceren, wist men binnen te komen. De eigenaar heeft aangifte gedaan. De politie doet nader onderzoek.