Gemeente Bunnik


Acquisitie door Filmmeesters voor promotiefilm Bunnik

Bedrijven en instellingen in de gemeente Bunnik kunnen binnenkort benaderd worden door het bedrijf Filmmeesters uit Alkmaar. Dit bedrijf gaat een promotiefilm over Bunnik maken.

Het bedrijf Filmmeesters uit Alkmaar heeft de gemeente benaderd voor het maken van een promotionele film van onze gemeente. In het voorjaar van 2012 maakt Filmmeesters opnames voor deze film.

Voor een aantal ondernemers en instellingen is er de mogelijkheid om deel te nemen aan dit project. U kunt namelijk een professionele film van uw bedrijf of organisatie, variërend tussen de 20 en 60 seconden, door Filmmeesters laten produceren. Deze beelden worden op een natuurlijke manier tussen de filmbeelden van de gemeente Bunnik gepresenteerd.

De film over Bunnik wordt in de tweede helft van 2012 in een oplage van ruim 5.000 stuks huis aan huis in de gemeente verspreid. Ook gaat de gemeente, waar mogelijk, de film inzetten voor promotionele en informatieve doeleinden.

Filmmeesters neemt de acquisitie en productie van dit filmproject over onze gemeente voor haar rekening en is volledig verantwoordelijk voor de verdere afhandeling.