Politie Midden- en West Brabant

Arrestatie na pinnen met gestolen bankpas

Hilvarenbeek, 08-11-2011 o Maandagmiddag 7 november 2011 arresteerde de Tilburgse politie een 25-jarige vrouw op verdenking van heling. Agenten herkenden haar op bewakingsbeelden.

De beelden waren gemaakt toen de vrouw geld opnam met een gestolen pin-pas. De gestolen bankpas was afkomstig van een inbraak medio september in Hilvarenbeek. Er werd in die periode een aantal keren ingebroken in woonzorgcentrum De Clossenborch. De inbrekers waren daarbij vooral gemunt op de pinpassen en het geld van de bewoners. Op basis van de aangiften stelde de politie een onderzoek in. Daarbij werd duidelijk dat er
camerabeelden waren van een transactie met een van de gestolen bankpassen.

De 25-jarige vrouw heeft geen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. De recherche arresteerde haar gisteren in Capelle aan de IJssel. De politie verwacht in de dit onderzoek op korte termijn meer aanhoudingen te verrichten. Uiteraard wordt ook onderzocht of de diverse inbraken verband houden met elkaar. De wijkagent heeft de gedupeerde en het personeel van De Clossenborch geïnformeerd over de ontwikkelingen in het onderzoek.

Auteur: Jeroen Steenmeijer

Laatst gewijzigd 08-11-2011 11:38 | © Regio Midden en West Brabant |