Politie Hollands Midden

Katwijk - 16-jarige meisje uit Katwijk vermist

Katwijk, 08-11-2011 o De politie is op zoek naar de 16-jarige Nicolette de Bruin uit Katwijk.

RTV West, zowel radio als tv, en RTV Katwijk besteden aandacht aan deze vermissing. Nicolette is zon 1.85 tot 1.90 meter lang en heeft een tenger postuur. Ze draagt een wit t-shirt met lange mouwen en ronde hals, daarboven een kort zwart jasje met zilveren rits, daarboven een hardroze Adidas trainingsjasje met twee witte strepen op de mouwen. Ze draagt ook nog een matzwarte winterjas, van driekwart lengte met een bontkraag. Verder draagt ze donkergrijze leren laarzen en vermoedelijk zwarte jeans.

Nicolette heeft een zilveren knopje door haar rechterneusvleugel.

Nicolette wordt vermist sinds maandag 7 november. Omstreeks 8.30 uur is zij voor het laatst gezien. Haar fiets is inmiddels op de Seinpostdwarsstraat in Katwijk aangetroffen, vermoedelijk is zij daar in de omgeving op de bus gestapt.

De politie verzoekt personen die weten wat het verblijfadres is van Nicolette zich te melden bij de politie via 0900 - 8844 of anoniem via 0800 7000.

Vermist meisje Nicolette

Foto: De politie verzoekt de media om de foto weer te verwijderen c.q. niet meer te gebruiken zodra de Katwijkse weer terecht is.