Gemeente Grave

Ontwerpbestemmingsplan âWoonwijken, Graveâ

Het ontwerpbestemmingsplan âWoonwijken, Graveâ wordt binnenkort voor een zienswijzentermijn van zes weken ter inzage gelegd. De bekendmaking van deze termijn vindt plaats door middel van een publicatie in deze informatierubriek en in de Staatscourant. Dit ontwerpbestemmingsplan kunt u tijdens de zienswijzentermijn bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl en tijdens openingstijden aan de balie op het stadhuis.

Voorafgaand aan de zienswijzentermijn wordt op dinsdag 15 november 2011 van 16.00 uur t/m 19.00 uur op het stadhuis een inloopbijeenkomst georganiseerd. Belangstellenden kunnen dan ook vragen stellen over het bestemmingsplan.

Het bestemmingsplan omvat de vier woonwijken van de kern Grave; Grave-West, De Zittert, De Stoof en Estersveld. Voor het centrum wordt een apart bestemmingsplan opgesteld. Het bestemmingsplan heeft een beheersmatig karakter. Dat wil zeggen, dat het vastleggen en behouden van de bestaande ruimtelijke, functionele en verkeerskundige situatie voorop staat. Met het nieuwe bestemmingsplan âWoonwijken, Graveâ worden meerdere geldende bestemmingsplannen vervangen door een nieuw plan met een eenduidige opzet in kaartbeeld en regels.

Informatie dhr. A. Noordermeer, cluster Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. (0486) 477 277, e-mail a.noordermeer@grave.nl.