Gemeente Grave

Sjors Sportief en Sjors Creatief

Het eerste jaar van âSjors Sportiefâ is succesvol verlopen. Daarom gaat de gemeente Grave dit jaar in samenwerking met sportstimulering Nederland verder met het project. Sjors Sportief is een boekje waarmee Graafsche basisschoolkinderen van groep 4 t/m 8 deel kunnen nemen aan diverse kennismakingscursussen bij verenigingen op het gebied van sport.

Sjors Creatief
Dit jaar willen wij de kinderen ook kennis laten maken met Sjors Creatief om ook de culturele activiteiten te bevorderen. Denk hierbij aan schilderen, knutselen, muziek, papierkunst, etc. Tegen een laagdrempelig tarief kunnen kinderen hier dan aan deelnemen. Dit levert aan twee kanten voordeel op, kinderen kunnen kennis maken met diverse activiteiten op het gebied van sport en cultuur. De verenigingen en organisaties krijgen meer bekendheid bij de jeugd en houden er mogelijk nog nieuwe leden aan over.

Aanmelden!
De formule van Sjors Sportief en Sjors Creatief geeft de kinderen de kans om zich te oriënteren op de diverse takken van sport en cultuur en stimuleert kinderen om een structurele actieve deelname te bewerkstelligen. Hiervoor hebben wij verenigingen, organisaties, instanties of particulieren nodig die een cursus willen aanbieden. Uw cursus is een belangrijke bijdrage voor het draagvlak dat de gemeente Grave nodig heeft.
De cursussen worden uiteindelijk geplaatst in een prachtig wervend boekwerk.
Dit Sjors schoolboekje wordt in februari 2012 op alle basisscholen in de gemeente Grave verspreid. Een goede promotie dus voor uw vereniging en cursus!
Meld uw cursus aan op www.sportstimuleringnederland.nl via het kopje verenigingen, zodat we er samen een succes van kunnen maken!

Informatie Sportstimulering Nederland via
info@sportstimuleringnederland.nl of mevr. M. Kersten, cluster Welzijn en onderwijs, tel. (0486) 477 254