Kamer van Koophandel

Noordelijke ondernemerspartijen bundelen hun krachten op het Ondernemersplaza

dinsdag 8 november 2011
Promotiedagen_logobalk

De Kamer van Koophandel Noord-Nederland, Syntens, het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN), Nordconnect en AgentschapNL staan op 8 en 9 november gezamenlijk op de Promotiedagen Noord-Nederland. Ondernemers kunnen op het Ondernemersplaza terecht met al hun vragen op het gebied van innovatie, internationalisering, subsidies en ondernemerschap.

Deze samenwerking is al langer achter de schermen een feit maar nu presenteren de partijen zich voor het eerst gezamenlijk aan de ondernemer. De ondernemer kan met al zijn vragen terecht bij de standbemanning in de beursstand. Het motto is dan ook; 't Noorden onderneemt onder 1 noemer. Het beursconcept dat is gekozen om de samenwerking vorm te geven, is onderscheidend, onder meer door het gebruik van duurzame en innovatieve materialen.

Programma

Tijdens de Promotiedagen Noord-Nederland bieden de partijen een gevarieerd programma waar de ondernemer zelf een keuze uit kan maken. Of je nu een startende ondernemer bent op zoek naar informatie of je meer wil exporteren of innoveren, dankzij een ruim aanbod van diverse workshops, speeddatesessies en gesprekken met adviseurs is voor alle ondernemers interessante informatie te halen. Het complete programma is te vinden op www.kvk.nl/promotiedagen. Hier kunnen de ondernemers zich direct aanmelden voor de verschillende onderdelen. Meer informatie is te vinden op www.kvk.nl/promotiedagen.

Bron: SNN