Cafétique: lekkere likeur voor luxe koffie in een handomdraai

Persbericht van Cafétique

Cafétique is een nieuwe manier om van koffie te genieten. Het is heerlijke likeur voor in de koffie, verpakt in handige cupjes in precies de juiste hoeveelheid. Zo maakt iedereen in een handomdraai een heerlijke 'Irish Coffee', 'Italian Coffee', 'French Coffee' of 'Spanish Coffee'. Kopje koffie maken, cupje Cafétique erin schenken en genieten maar.

Stijlvolle presentatie-box
Cafétique is verkrijgbaar in een stijlvolle presentatie-box en in handige navulverpakkingen. In de presentatie-box zitten van allevier de smaken vier cups. Om de box bij te vullen zijn er handige navulverpakkingen met 4 cups van één smaak.

Exclusief bij Gall & Gall
Cafétique is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij de winkels van Gall & Gall. De introductieprijzen zijn E19,99 voor een presentatie-box met 16 cupjes en E4,99 voor een navulverpakking met 4 cupjes.

Vier wereldse smaken:
- Italian Coffee: Classic Amaretto Liqueur (28% alc. vol.) Bitterkoekjes en amandelspijs. Een finishing touch met vanille en aromatische planten. Zacht, zoet en rond. Zeer geraffineerd. - French Coffee: Orange Liqueur (40% alc. vol.) Rijk en gelaagd. Op basis van weelderige cognac (15%). Een vleugje natuurlijke sinaasappel en citrus-aroma's. Warm en diep. - Irish Coffee: Liqueur based on Whisky (40% alc. vol.) Houtig zoet. Complex en delicaat. Lekker branderig en toch mild. Subtiele kick.
- Spanish Coffee: Traditional Coffee Liqueur (20% alc. vol.) Zacht en elegant. Mocca, vanille, chocolade. Verleidelijk. Subtiel exotisch.
Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*

Links:
http://www.cafetique.com



Razende Robot Reporter