Politie Groningen

Eerder weggelopen en aangetroffen vriendinnen weer vermist

Winchoten, 08-11-2011 o De op 1 november weggelopen en op 3 november aangetroffen 12-jarige Cynthia Aya uit Leeuwarden en haar 15-jarige vriendin Pharani (Paam) Hatyao uit Winschoten, worden sinds respectievelijk 3 en 4 november weer vermist. Het duo liep wederom weg uit een jeugdinstelling in Winschoten. Met de meisjes is vanaf het moment van de verdwijning geen enkel contact meer geweest. Familie en politie maken zich zorgen en willen graag weten waar ze zijn.

Signalement

Cynthia heeft een licht getinte huidskleur en lang zwart geverfd haar. Zij is zwaar opgemaakt en ziet er ouder uit dan ze is. Het is niet bekend welke kleding ze droeg tijdens haar verdwijning.

Pharani is een klein meisje met een licht getinte huidskleur en lang zwart sluik haar. Zij gebruikt geen make-up. Pharani komt van oorsprong uit Thailand en heeft een Thais uiterlijk. Het is niet bekend welke kleding Pharani draagt.

Informatie

De familie en de politie tasten in het duister over de verblijfplaats van de tieners. Mensen die de meisjes sinds de dag van verdwijning hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Ook is de politie op zoek naar mensen die mogelijk meer weten over de verblijfplaats van Cynthia en Pharani.

Telefoon: 0900-8844 (lokal tarief) of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Mail: via de website