Gemeente Breda

08nov
Informatiebijeenkomst voorlopig ontwerp busroute tussen binnenstad en het nieuwe station.
De gemeente nodigt u uit voor een informatiebijeenkomst op dinsdag 8 november vanaf 19.30 uur in zaal A0.30 van het Stadskantoor aan de Claudius Prinsenlaan 10 over het voorlopig ontwerp (VO) voor de uitwerking van de busroute tussen de binnenstad en het busstation in het nieuwe Station Breda.

De bijeenkomst bestaat uit twee delen. Tijdens het eerste deel krijgt u een toelichting op deze plannen. In de zaal hangen tekeningen en ander beeldmateriaal, die een beeld geven van de plannen. Na dit algemene deel kunt u uw vragen stellen aan de aanwezige medewerkers van de Gemeente Breda.

U kunt ook uw reactie of mening geven op de plannen. Hiervoor zijn reactieformulieren aanwezig die u ter plekke in kunt vullen. U kunt dat uiteraard ook later thuis doen.

Inhoud

Het voorlopig ontwerp (VO) betreft de hele busroute vanaf de Kennedylaan via de Kennedybrug, de Delpratsingel en de Terheijdenstraat naar de oprit voor bussen voor het nieuwe busstation dat zich aan de noordkant in het nieuwe station bevindt. Het gaat hierbij om het in 2009 door de Bredase gemeenteraad vastgestelde tracé voor deze openbaar vervoerroute. In het voorlopig ontwerp is ook de inrichting van de openbare ruimte bij dit tracé uitgewerkt.

Ter inzage

U kunt het voorlopige ontwerp bekijken door de documenten onder dit artikel te openen.
Tot uiterlijk 3 december 2011 kan iedereen schriftelijk een reactie op deze plannen geven. Die reactie moet u sturen aan naar het College van burgemeester en wethouders van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda.

Procedure

Aan de hand van de ingekomen reacties wordt een Nota van Commentaar gemaakt. Hierin staan de antwoorden op die reacties en wordt vermeld of en zo ja hoe die van invloed zijn op het ontwerp. Daarop volgt de vaststelling van het Definitief Ontwerp (DO). Dit DO gaat naar de gemeenteraad die daar een besluit over neemt.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Het Servicepunt van de gemeente Breda. Het Servicepunt is op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar (op donderdag tot 20.00 uur) onder nummer 14 076.