Gemeente Loppersum

Loppersum past uitbreidingsplan Middelstum Zuidrand aan

Loppersum 8 november 2011
Â

Gemeente Loppersum heeft besloten om de verkaveling van het uitbreidingsplan Zuidrand aan te passen. âIn de huidige markt is het zaak om een goed én aantrekkelijk product aan te biedenâ, zegt wethouder Prins van de gemeente Loppersum. In 2010 zijn we als gemeente gestart met de uitgifte van kavels en sindsdien zijn in Middelstum twee kavels verkocht. Om de verkoop te stimuleren hebben we gemeend de verkaveling van een aantal kavels aan te passen. Dit heeft ertoe geleid dat er drie vrijstaande woningen gerealiseerd kunnen worden op de kavels bij de ontsluiting aan de Korenlaan in plaats van vier geschakelde woningen.â aldus de wethouder.

Â

Drie kavels van ongeveer 600m2

De nieuwe kavels zijn ongeveer 600 m' en worden vanaf ⬠96.000,- (inclusief BTW) te koop aangeboden. Volgens wethouder Prins wordt met deze prijs de doelgroep aangesproken die een vervolgstap op de woningmarkt wil zetten. âMaar ook mensen die kleiner willen wonen, maar wel dichtbij voorzieningen is dit een prachtige kansâ.

Â

Het bestemmingsplan voor de uitbreiding van Middelstum is onherroepelijk, en de locatie is bouwrijp, waardoor op korte termijn kan worden gestart met de bouwactiviteiten. De verkoop van Middelstum Zuidrand loopt via de gemeente Loppersum.

Hier vindt u uitgebreide informatie over het woonplan.

Â