Onze Lieve Vrouwe Gasthuis




Nicoly Vermeulen benoemd in Raad van Toezicht OLVG

Amsterdam, dinsdag 8 november 2011

De Raad van Toezicht van het OLVG heeft op 7 november jl. mevrouw drs. N.A. (Nicoly) Vermeulen MBA benoemd als nieuwe toezichthouder. drs N.A. Vermeulen

Nicoly Vermeulen (45 jaar) is als lid van de Raad van Bestuur bij de Sociale Verzekeringsbank verantwoordelijk voor de portefeuilles dienstverlening en IT. Tot 2010 werkte ze in diverse managementfuncties bij de ING, vooral op het gebied van Operations, IT en Finance. In haar laatste functie daar als General Manager ING Wholesale heeft ze de zakelijke kredietverleningsketen geoptimaliseerd voor wat betreft de dienstverleningsprocessen, riskmanagement, IT en beheer.

Zij heeft tevens zitting in de Raden van Toezicht van woningcorporatie Eigen Haard, van het centrum voor infectieziekten Izore en van de Dokterswacht in Friesland.

Nicoly Vermeulen heeft Bedrijfsinformatica en Bedrijfseconomie gestudeerd, en behaalde daarnaast een MBA aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ze is voor de Raad van Toezicht van het OLVG geworven in een financieel profiel en zal vanuit die rol ook plaatsnemen in de Auditcommissie.

Namens Raad van Toezicht OLVG,
prof. drs. G.J. Cerfontaine, voorzitter