Ingezonden persbericht



---



P E R S B E R I C H T

Rotterdam, 21 oktober 2011

One Night of Queen
Wegens groot succes terug in Luxor

KORT BERICHT

One Night of Queen is de mooiste tribute die de legendarische rockband zich kan wensen. Gary Mullen & The Works zetten een spectaculaire show neer. Natuurlijk passeren de klassieke Queenhits als 'Somebody To Love', 'Crazy Little Thing Called Love' en 'Bohemian Rhapsody' de revue. De echte Queen over deze show: 'This is the only show that we really recommend to our fan club.' Deze rocksensatie is slechts twee weken in Nederland en te zien op dinsdag 8 november 2011 in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Queen was hot en is dat nog steeds!

LANG BERICHT

One Night of Queen is de mooiste tribute die de legendarische rockband zich kan wensen. Gary Mullen & The Works zetten een spectaculaire show neer. Natuurlijk passeren de klassieke Queenhits als 'Somebody To Love', 'Crazy Little Thing Called Love' en 'Bohemian Rhapsody' de revue. Deze rocksensatie is slechts twee weken in Nederland en te zien op dinsdag 8 november 2011 in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Zanger Gary Mullen is de drijvende kracht achter One Night of Queen en al heel lang een grote Queen-fan. Hij won als vertolker van Freddie Mercury met bijna een miljoen telefonische stemmen, 'Stars in their Eyes', de populaire Engelse Soundmixshow. Gary Mullen is Freddie Mercury: zijn looks, zijn stem, zijn performance. Het is bijna ongelooflijk hoe sterk de gelijkenissen zijn. Hij gaat dan ook door het leven als 'the one and only' imitator.

In landen als Engeland en Duitsland spelen ze meestal in voetbalstadions. In Nederland verheugen ze zich op de intimiteit van het theater. De echte Queen over deze show: 'This is the only show that we really recommend to our fan club.' Queen was hot en is het nog steeds!

Locatie: nieuwe Luxor Theater
Datum: ma 8 november 2011
Aanvang: 20.00 uur
Prijs: van E 15,00 tot E 34,00
Meer info: http://www.luxortheater.nl/94-575-One-Night-of-Queen

Kaarten voor de voorstelling via www.luxortheater.nl of (telefonisch) reserveren aan de kassa van het theater, 010 - 484 33 33. De kassa is elke dag geopend van 13.00 tot 18.00 uur.



Ingezonden persbericht