Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 07-11-2011

AVRO OPSPORING VERZOCHT DINSDAG 8 NOVEMBER

Dinsdag 8 november wordt AVRO Opsporing Verzocht om 21.30 uur uitgezonden. In deze uitzending op Nederland 1 besteden Frits Sissing en Anniko van Santen, onder voorbehoud van wijzigingen, aandacht aan onderstaande onderwerpen.

Veghel: Gewapende beroving van auto
Twee mannen met een voorliefde voor snelle auto's willen liever niet betalen voor een mooi exemplaar en gaan er zondagavond 28 augustus bij autohandelaar in Vorstenbosch (bij Veghel) vandoor met een BMW 550i.

Rotterdam: Gewapende overval flatwoning
Dinsdagochtend 17 mei dringen twee mannen, met een simpele verkleedtruc, een flatwoning aan de Sluiskreek in Rotterdam binnen, waar ze de bewoners flink toetakelen.

Deventer: Straatroof
De politie Deventer is al ruim twee maanden, sinds zaterdag 13 augustus rond 02.30 uur, op zoek naar twee mannen die verantwoordelijk zijn voor een gewelddadige beroving van een 20-jarige man.

Julianadorp: Dood 37-jarige Hein van Raalte
Door nieuw verkregen informatie wordt het onderzoek naar de dood van Hein van Raalte heropend. Zijn lichaam werd, na een brand in een apotheek aan de Langevliet in Julianadorp, in de ochtend van zondag 19 oktober 2008 gevonden.

Opsporing Verzocht, dinsdag 8 november om 21.30 uur bij de AVRO op Nederland 1. ---