Dienstenbond CNV

Nieuws

7 november 2011

Binnenkort besprekingen over nieuw sociaal beleidskader Reed Elsevier

We hebben u onlangs laten weten dat we uitgenodigd waren voor een eerste gesprek over het sociaal beleidskader van Reed Elsevier. Het huidige SBK is afgelopen op 31 augustus jl. Vanuit de kant van Reed was er behoefte om met elkaar in gesprek te gaan over het SBK. Op 12 oktober hebben we een eerste kort overleg gehad. Tijdens dit overleg zijn vervolgdata gepland. Ook gaf Reed te kennen dat tijdens de onderhandelingen wat werkgever betreft het kostenaspect nauwkeurig in het oog zal worden gehouden. We kunnen natuurlijk invullen wat daarmee bedoeld wordt, maar liever wachten we e.e.a. eerst maar eens af.

Voor CNV Media is het belangrijk om te weten met welke boodschap u ons op pad stuurt. Welke zaken zouden volgens u beter/anders/duidelijker geregeld moeten worden en wat wilt u beslist niet.

Laat het ons weten vóór 7 november via apeldoorn@cnvdibo.nl

Overlegdata
Op dit moment zijn de volgende data gepland: 7 november, 23 november, 30 november en 12 december. Uit de hoeveelheid geplande data zou je kunnen afleiden dat er veel wijzigingen op stapel staan. Of dat het geval is, kunnen we nu echt niet zeggen. Voor zover wij er zicht op hebben, kan het SBK gewoon worden voortgezet. Misschien moeten hier en daar wat puntjes op de i worden gezet, maar voor ons is er geen aanleiding om het hele SBK op de schop te nemen. Maar nogmaals, laat ons vinden wat ú vindt.

Informatie
Als het kan, zullen we u steeds via Nieuwsbrieven op de hoogte houden van de stand van zaken. Wilt u steeds als eerste de informatie ontvangen, stuur dan uw emailadres aan
a.bulsink@remove-this.cnvdibo.nl. Ons kantoor is bereikbaar op tel. 055
-5 77 26 40, Postbus 1293, 7301 BM Apeldoorn.