Ingezonden persbericht


()

Persbericht

Hoofddorp, 24 oktober 2011

Autodesk biedt korting op software tijdens Digital Prototyping Forum 2011

Bezoekers krijgen 20% reductie op Autodesk Vault en Autodesk Inventor Publisher

Autodesk, Inc., een toonaangevend leverancier van 3D-ontwerp-, engineering- en entertainmentsoftware, organiseert op 8 november het Nederlandse Digital Prototyping Forum 2011. Op dit evenement zal Autodesk Digital Prototyping in al zijn facetten tonen. De dag wordt ingeleid door hoogleraar duurzame technologie Wubbo Ockels.

Tijdens het Digital Prototyping Forum 2011 kunnen de deelnemers demonstraties en trainingen volgen en krijgen ze 'tips and tricks' op het gebied van de verschillende Autodesk-oplossingen, waaronder Autodesk Inventor en de Autodesk Vault.

Op Autodesk Inventor Publisher en de Autodesk Vault-productfamilie biedt Autodesk alle deelnemers aan het Nederlandse Digital Prototyping Forum 2011 eenmalig een korting van 20% aan op nieuwe licenties. De bezoekers krijgen de voucher die recht geeft op de korting op het evenement zelf overhandigd, en krijgen daar ook de precieze voorwaarden van de actie te horen.

GeĂŻnteresseerden kunnen zich nog aanmelden voor het Digital Prototyping Forum 2011 via www.autodesk.nl/forum. Deelname is gratis.

Het evenement vindt plaats op 8 november 2011

Locatie: Regardz Hart van Holland
Berencamperweg 12, 3861 MC Nijkerk

Meer informatie is op te vragen bij:

Yvette de Mes

Country & Enterprise Marketing Benelux Autodesk B.V.

+31 (0)23 799 09 03

yvette.de.mes@autodesk.com


---



Ingezonden persbericht