Ingezonden persbericht


Cherie Blair trekt top van Nederlands bedrijfsleven naar 'next level' op gebied van leiderschap en talentmanagement

Datum: 8 november 2011
Tijd: Vanaf 13.00 uur tot 18:00 uur Locatie: Ketelstraat 2, 1021 JX Amsterdam

Amsterdam 29 september 2011- Op 8 november aanstaande organiseert Stichting Talent naar de Top voor de tweede keer een congres waarbij m/v diversiteit naar een hoger plan getild wordt. Dit jaar is het thema van het congres ELEVATING TALENT- INSPIRING LEADERSHIP. Keynote spreker is Cherie Blair, Topadvocate en voormalig First Lady van de U.K.

De discussie voorbij
Nederland is klaar om leiderschap te tonen en de volgende stappen te zetten op het gebied van talentmanagement! Nu is de tijd gekomen om kennis en kunde samen te brengen met de juiste visie en 'mindset'. Daadwerkelijke veranderingen op gang brengen, implementeren en een hoger plan bereiken zijn zaken die de sprekers op het congres van Stichting Talent naar de Top uitstekend beheersen. Zij zullen de congresbezoeker hiervoor inspiratie en de instrumenten aanreiken.

De wereldtop aan sprekers
Talent naar de Top haalt voor ELEVATING TALENT- INSPIRING LEADERSHIP de (wereld)top naar Amsterdam. De sprekers op dit congres zijn allen prominenten, die elk vanuit een andere discipline het verhogen van talent en het inspireren tot leiderschap belichten.

Niemand minder dan de internationale topvrouw Cherie Blair is hoofdspreker op dit congres. Blair is topadvocate en voormalig First Lady van de U.K. (echtgenote van Tony Blair) en was de eerste Britse First Lady met een universitaire graad en een eigen succesvolle carrière.

Naast Blair spreekt Janine Shepherd, een motivator met de boodschap: "Zeg nooit nooit!". Shepherd wordt wereldwijd als één van de meest impactvolle sprekers van dit moment bestempeld.

Ook spreekt Ruben van Zwieten, door het NRC Handelsblad in 2010 uitgeroepen tot één van de 'Tien Beloftes' voor de komende 10 jaar.

Tot de verbeelding spreekt George Parker. Parker is een internationaal zeer gevraagd en gewaardeerd illusionist/magiër en zakelijk spreker.

Meer informatie over dit congres is te vinden op:
http://www.talentnaardetop.nl./Home_NL/HR_Tools/Diversity_Congres/