KNMG

Langetermijnvisie KNMG op toekomstige zorg

startdatum 08 november 2011
einddatum 08 november 2011
tijd 20.00 - 22.15 uur
locatie Carlton Ambassador Hotel, Den Haag
onderwerp Langetermijnvisie KNMG op toekomstige zorg accreditatie status Accreditatie aangevraagd

De tijd is rijp voor een toekomstvisie op de gezondheidszorg, vindt KNMG-voorzitter Arie Nieuwenhuijzen Kruseman. De gezondheidszorg staat voor grote problemen. De zorgvraag groeit, er dreigt een tekort aan personeel en de kosten lijken te exploderen. Juist artsen, als de centrale spelers in dit veld, moeten meedenken én praten over mogelijke oplossingen.

In het document 'Zorg waar de KNMG-federatie voor staat' geeft de voorzitter alvast een voorschot op zo'n langetermijnvisie. Hij formuleert daarin een aantal uitgangspunten van goede zorg, uitdagingen voor de toekomst, knelpunten in de huidige zorg en mogelijke oplossingen daarvoor.

Uw mening telt
Het visiedocument is nog een concept. Om tot een definitief en breedgedragen document te komen, wil de KNMG de visie graag voorleggen aan de achterban. Wat ziet u als grootste uitdagingen voor de toekomst? Wat vindt u van de uitgangspunten in het visiedocument en de mogelijke oplossingen voor knelpunten? Om uw mening te peilen organiseert de KNMG een aantal districtsbijeenkomsten. Ook Arie Nieuwenhuijzen Kruseman zal daarbij aanwezig zijn om zijn visie toe te lichten.

Op 8 november wordt de eerste bijeenkomst georganiseerd door KNMG District Den Haag in het Carlton Ambassador Hotel.

Deelname is beperkt
Gezien het doel van deze bijeenkomsten is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Wilt u met Arie Nieuwenhuijzen Kruseman in discussie? Meld u dan snel aan o.v.v. van naam, BIGnummer, specialisme via: districten@fed.knmg.nl

Locatie:
Carlton Ambassador Hotel
Sophialaan 2, Den Haag

Accreditatie: is aangevraagd