Ingezonden persbericht


** PERSBERICHT **

Valid en Microsoft organiseren Cloud event te Schiphol op 8 november In een halve dag op de hoogte van alle Cloud ontwikkelingen en trends

Utrecht, 6 oktober 2011 - Op 8 november 2011 vindt in het pand van Microsoft te Schiphol het evenement Cloud Control plaats. In een halve dag worden bezoekers op de hoogte gebracht van ontwikkelingen op het gebied van Cloud computing. Adjiedj Bakas, internationaal bekend trendwatcher, deelt zijn visie over "Het einde van de privacy".

De interesse in en de vraag naar Cloud diensten blijft onverminderd groot. Het vertrouwen in Cloud diensten blijft echter onderwerp van discussie. Hoe verhogen we dat niveau naar de toekomst toe? Vragen in dit kader hebben vaak betrekking op veiligheid, manageability en kosten. Tijdens dit informatieve seminar staan de antwoorden op deze vragen centraal.

Bezoekers worden in een halve dag bijgepraat door experts van Valid en Microsoft en Adjiedj Bakas, internationaal bekend trendwatcher, zal deze middag aanwezig zijn om zijn visie te delen over "Het einde van de privacy".

Het seminar wordt georganiseerd door Valid in samenwerking met Microsoft. Als locatie is gekozen voor het auditorium "De Werf" op het hoofdkantoor van Microsoft te Schiphol.

Het event is gratis toegankelijk na inschrijving via www.cloud-control.nu

Over Valid:
Valid is een onafhankelijke ICT dienstverlener. Valid laat haar klanten voorop lopen door Informatie & Communicatie Technologie succesvol in te zetten. Zo geeft zij inhoud aan haar motto 'Stay Ahead'.

Voor dynamische ICT Infrastructuren, onderscheidend vermogen door Tailor-made Software en zicht op de feiten door Business Intelligence oplossingen is Valid de partner bij uitstek. Klanten van Valid kunnen rekenen op pragmatische adviezen, die aantoonbaar in business benefits resulteren. Adviezen die Valid snel en adequaat implementeert. Waarna ze ook de zorg over het beheer uit handen kan nemen.

Valid heeft ruim 275 ervaren medewerkers in dienst, die opereren vanuit kantoren in Eindhoven, Maastricht en Utrecht. Medewerkers die zelf ook voorop willen blijven lopen krijgen bij Valid alle gelegenheid om zich verder te ontwikkelen. Dat vergroot hun betrokkenheid bij Valid en haar klanten. Tevreden klanten én tevreden medewerkers. Daar draait het om bij Valid.

Meer informatie over Valid vindt u op http://www.valid.nl.

Over Microsoft:

Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en stelt met zijn software, diensten en technologische oplossingen mensen en organisaties overal ter wereld in staat hun ambities te verwezenlijken.

Met Cloud Power helpt Microsoft gebruikers snel slimme oplossingen te bedenken, eenvoudig en probleemloos en hybride omgeving te onderhouden, samen te werken over de hele wereld - met fysieke en virtuele oplossingen en zeer schaalbare informatie uitwisseling mogelijk te maken.

Meer informatie over Microsoft vindt u op http://www.microsoft.nl/




Ingezonden persbericht