Ingezonden persbericht


wat

VNO-NCW Oostland Huiskamerbijeenkomst: Help! Mijn klant verzuipt.

datum

8 november 2011

tijd

19:00 - 22:00 uur

locatie

EBH Elshof AdvocatenDorpsstraat 19, 2631 CR Nootdorp

Help! Mijn klant verzuipt.

Helaas heeft elke ondernemer hier wel mee te maken. Dat het economisch barre tijden zijn, merkt u vast ook bij uw klanten. Maar vaak is het dan te laat. Het is lastig om in te schatten of het de klanten voor de wind gaat. Van het één op het andere moment kunt u te maken krijgen met continuïteitsproblemen bij de klanten. Bent u hierop voorbereid en hoe gaat u hiermee om?

Een niet onbelangrijk thema dat we graag verder uitdiepen tijdens een huiskamerbijeenkomst op dinsdagavond 8 november. We zijn die avond te gast bij Emile ten Berg van EBH Advocaten in Delft (grens Pijnacker/Nootdorp). Met zijn kennis en ervaring geeft hij u aan de hand van praktijkvoorbeelden nuttige informatie en tips. Uiteraard is er ook alle ruimte om ervaringen te delen zodat we van elkaar kunnen leren.

Mr. E.(Emile) A.H. ten Berge is werkzaam als advocaat bij EBH Elshof Advocaten. Binnen de sectie Insolventierecht, Financieringen en Zekerheden houdt hij zich voornamelijk bezig met het insolventierecht. Hij wordt door diverse rechtbanken regelmatig aangesteld tot curator in faillissementen en benoemd tot bewindvoerder in surseances van betaling en wettelijke schuldsaneringsregelingen. Daarnaast adviseert hij bedrijven in moeilijkheden, procedeert hij voor en tegen andere curatoren en adviseert en procedeert hij over financieringen en de daarbij behorende zekerheidsrechten.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door rechtsboven te klikken op AAN/AFMELDEN. Aan deze huiskamerbijeenkomst kunnen maximaal 20 personen deelnemen. Inschrijving gebeurd op volgorde van binnenkomst. Bij voldoende animo zal een tweede avond georganiseerd worden.

Wij zien u graag de 8e!

Met vriendelijke groet,

Norma Drost

Contact
Secretariaat VNO-NCW West
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
T 070 349 08 25
E oostland@briefvno-ncwwest.nl
W www.vno-ncwwest.nl