Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DDMA organiseert Meet & Greet Bel-me-niet-Register

Amsterdam, 18 oktober 2011 - Op dinsdag 8 november aanstaande organiseert DDMA een Meet & Greet met het Bel-me-niet-Register (BMNR). Een unieke gebeurtenis in de historie van het BMNR dat deze maand twee jaar bestaat. Door het organiseren van de bijeenkomst komt DDMA tegemoet aan de vele (onbeantwoorde) vragen in de branche over het register. Naast het beantwoorden van de vragen door Hans Leemans, directeur BMNR, zal DDMA het onlangs gepubliceerde herziene standpunt Telemarketing van de OPTA bespreken.

Vragen uit de branche
DDMA en haar commissie Telemarketing zagen in de afgelopen twee jaar het aantal vragen over het gebruik, beheer en de toekomst van het BMNR stijgen. Door het organiseren van de "Meet & Greet" met BMNR directeur Hans Leemans, wil DDMA de onduidelijkheid in de branche wegnemen. De vele inschrijvingen tonen aan dat de branche behoefte heeft aan een dergelijke bijeenkomst.

Herziene standpunt Telemarketing OPTA
Op 19 september jl. publiceerde OPTA haar standpunt Telemarketing 2011. Hiermee wil zij de sector inzicht geven in de wijze waarop zij de wettelijke regels toepast in de handhaving. Alhoewel OPTA hiermee tegemoet komt aan de vraag om meer transparantie, wijken haar interpretaties af van de visie van de sector. Namens DDMA zal Jitty van Doodewaerd, Compliance Officer, de bezoekers informeren over het standpunt Telemarketing van OPTA en de visie van DDMA.

Inschrijven
De "Meet & Greet BMNR", op dinsdag 8 november, is gratis toegankelijk voor DDMA leden. Niet-leden kunnen tegen een geringe vergoeding van 50 euro de bijeenkomst bijwonen. Voor meer informatie over het programma, locatie en om direct in te schrijven kan men terecht op: http://ddma.nl/evenementen/meet-greet-bel-me-niet-register/

DDMA is de branchevereniging voor Dialoog Marketing en omvat alle vormen van directe communicatie; van social marketing tot direct mail. DDMA biedt deskundige en praktische kennis over datadriven marketing. Als service aan de leden (opdrachtgevers & dienstverleners), als gesprekspartner van Den Haag en Brussel en als promotor van kwaliteit in de sector. DDMA is houder van en staat voor het Privacy Waarborg.




Ingezonden persbericht