Ingezonden persbericht


Hilversum, 07 november 2011

SOPHIE OP PAD MET PLAYMATE BRITT DEKKER

BRITT IN AFLEVERING 'VEELBELOVEND' VAN JE ZAL HET MAAR ZIJN

Fucking Vet! In Je Zal Het Maar Zijn duikt Sophie Hilbrand in het drukke leven van realityster Britt Dekker. Ze volgt de blondine achter de schermen bij Ik Hou Van Holland, als ze op pad is met oude schoolvriendinnen en als ze haar foto's checkt op de redactie van Playboy. Ook is Sophie erbij als ze samen met Echte Meisjes-vriendin Ymke over de rode loper van de Televizierring gaat. Sophie ziet hoe Britt alles op alles zet om geen eendagsvlieg te zijn. De aflevering 'veelbelovend' van Je Zal Het Maar Zijn is dinsdag 8 november om 20.25 uur te zien bij BNN op 3.

Sophie: 'Je hoort steeds vaker mensen zeggen dat Britt een door RTL bedacht typetje is, maar de tekst op de cover van de Playboy klopt: Dit is Britt. Iemand waar ik heel erg mee, en oké, soms ook óm kan lachen.' Britt Dekker timmert aan de weg: ze werd bekend door het datingprogramma Take Me Out, waarvoor ze door een vriendin was opgegeven. Ze werd populairder door het programma Echte Meisjes In De Jungle met haar opvallende uitspraken en karakter. Afgelopen week verscheen de Playboy met een uitgebreide naaktreportage van Britt.

Naast Britt volgt Sophie in de aflevering 'veelbelovend' de 18-jarige Jacky Stevens en de 26-jarige Mirusia. Jacky heeft een duidelijk doel voor ogen: voor de PVV de Tweede Kamer in. En ze weet precies welke portefeuilles ze wil: immigratie, veiligheid en defensie. Mirusia is sopraansolist in het ensemble van André Rieu. Ze treedt sinds 2007 zo'n honderdvijftig keer per jaar over heel de wereld op met André Rieu en is de ster van zijn show. Meer info over Je Zal Het Maar Zijn is te vinden op jzhmz.bnn.nl.