Amsterdam RAI

UNIGARANT VERLENGT HOOFDSPONSORSCHAP FIETSVAK MET 3 JAAR

Amsterdam, 8 november 2011 - Unigarant Verzekeringen heeft het hoofdsponsorschap van FietsVAK met 3 jaar verlengd tot en met 2014. Sinds 2008 is Unigarant hoofdsponsor van de vakbeurs voor de tweewielerbranche, die plaatsvindt van 29 tot en met 31 januari 2012 in Amsterdam RAI. "Als marktleider in de tweewielverzekeringen willen we op dit unieke platform niet ontbreken. Met de sponsoring van FietsVAK kunnen we onze doelgroep, professionals in de tweewielerbranche, goed bereiken en optimaal informeren over de diensten die wij aanbieden", aldus Unigarant. "De vakbeurs geeft Unigarant de perfecte gelegenheid om de marktontwikkelingen op de voet te volgen en daar op in te spelen."

Over FietsVAK
FietsVAK is een jaarlijkse vakbeurs, georganiseerd door Amsterdam RAI onder auspiciën van RAI Vereniging. Het evenement geeft een compleet overzicht van leveranciers producten en innovaties in de fietsbranche. Van alle soorten fietsen tot onderdelen en accessoires en winkelinrichting. Alle marktsegmenten zijn onder één dak vertegenwoordigd en presenteren zich op innovatieve wijze. FietsVAK 2012 vindt van 29 tot en met 31 januari plaats in Amsterdam RAI. De toegang is gratis voor vakbezoekers die zich vooraf geregistreerd hebben via www.fietsvak.nl. Hier is ook meer informatie over FietsVAK 2012 te vinden.

Over Unigarant Verzekeringen
Unigarant is specialist in schadeverzekeringen voor mobiliteit, recreatie en wonen. De schadeverzekeraar is marktleider in fiets-, bromfiets- en doorlopende annuleringsverzekeringen. Daarnaast biedt zij onder meer auto- en watersportverzekeringen aan. Unigarant verkoopt haar verzekeringen via het intermediair, zoals assurantietussenpersonen, rijwielhandelaren, reisbureaus en diverse inkoopcombinaties. Unigarant is in 1972 opgericht en is 100% dochter van de ANWB. Haar doel is consumenten in geval van schade weer snel in staat te stellen hun gevoel van zorgeloosheid terug te krijgen.