Goodman Asia wint Business Excellence Award

Persbericht van PR Newswire

HONG KONG, November 8, 2011 /PRNewswire/ --

Goodman heeft vandaag bekendgemaakt dat het de Westpac Business Excellence Award voor grote bedrijven, tijdens de AustCham Westpac Australia-China Business Awards 2011, in ontvangst heeft genomen. Deze Awards werden op 27 oktober 2011 uitgereikt en zijn een onderscheiding voor uitmuntend presterende Australische ondernemingen in China.

De Business Excellence Award voor grote bedrijven is een erkenning voor een Australische onderneming met meer dan 100 medewerkers, die het afgelopen jaar uitmuntend heeft gepresteerd in Groot-China.

"We zijn ontzettend blij met deze onderscheiding", vertelt Philip Pearce, Managing Director Greater China bij Goodman. "In 2005 werden voor het eerst actief op de Chinese markt en nu zijn we een van de grootste Australische investeerders op het vasteland. Goodman heeft US$ 2 miljard geïnvesteerd in de Groot-Chinese regio en we streven naar langdurige en succesvolle groei van onze activiteiten in Groot-China."

Phil Ingram, Senior Trade Commissioner van Austrade en hoofd van het jurypanel, geeft aan dat Goodman is onderscheiden met deze prestigieuze award "vanwege de toewijding en inzet die Goodman toont om haar activiteiten in China uit te breiden. Goodman heeft blijk gegeven van flexibiliteit en het vermogen om zich aan te passen aan de lokale marktomstandighedenen mede door betrokken mensen, tijd en geld ingezet om de markt te ontwikkelen."

In Hong Kong is Goodman een van de grootste industriële vastgoedeigenaren, met een portfolio van meer dan 900.000 m2 ter waarde van US$ 1,3 miljard. Het meest recente project van Goodman, Interlink, zal naar verwachting in januari 2012 worden afgerond en is met zijn 223.000 m2 het grootste industriële ontwikkelingsproject in Hong Kong in meer dan 10 jaar. Het is ook het eerste gebouw in deze categorie dat zowel de Gold Standard certificering van de HK BEAM als een LEED-certificering heeft ontvangen.

In China bezit en beheert Goodman een portfolio van zeven internationaal gestandaardiseerde magazijn- en distributiefaciliteiten met een gezamenlijke waarde van US$ 215 miljoen. De afgelopen 12 maanden is Goodman tevens begonnen met vijf nieuwe ontwikkelingsprojecten met een geschatte totaalwaarde na afronding van US$ 255 miljoen.

De komende tijd streeft Goodman ernaar haar succesvolle staat van dienst in Groot-China voort te zetten met de ontwikkeling van haar grondvoorraad van 186.000 m2, die goed is voor 93.000 m2 aan hoogwaardige magazijnruimte.

Over Goodman

Ga voor meer informatie naar http://www.goodman.com

Goodman
Besy Leung
Marketing Director Asia
Tel. +852-2249-3149 / 6111-9452

Goodman Group

CONTACT: .