iZyX! MKB Netwerkbeheer aangesloten bij ICT Waarborg


LELYSTAD, 20111108 -- Per 20 Oktober 2011 heeft iZyX! MKB Netwerkbeheer zich als eerste ICT-dienstverlener in Flevoland aangesloten bij ICTWaarborg, de brancheorganisatie voor computer(web)winkels, computerhulp en automatiseerders. Voor de klanten van iZyX! MKB Netwerkbeheer betekent dit dat zij onder meer op extra service kunnen rekenen en ook extra zekerheden krijgen. Zo krijgen consumenten in voorkomende gevallen de mogelijkheid een beroep te doen op de Geschillencommissie ICTWaarborg en neemt de brancheorganisatie een aantal belangrijke verantwoordelijkheden ten aanzien van garantie en dergelijke over als een aangesloten automatiseerder of winkel noodgedwongen de deuren zou moeten sluiten. ICTWaarborg is de eerste brancheorganisatie die deze zekerheden biedt.

iZyX! MKB Netwerkbeheer is sinds 2001 actief als leverancier van ICT diensten. Daarbij is men vooral gespecialiseerd in online werkplekken en remote (lokaal) beheer voor ZZP-er en MKB bedrijven. Door aansluiting van iZyX! MKB Netwerkbeheer bij ICTWaarborg hebben klanten van het bedrijf nu de garantie dat zij in tijden van nood kunnen terugvallen op zekerheden die tot nu toe nog door niemand konden worden geboden.

Meer informatie over ICT dienstverlener iZyX! MKB Netwerkbeheer kunt u vinden op http://www.ictwaarborg.nl of http://www.overalwerken.eu

[Nieuw iZyX! MKB Netwerkbeheer Logo]