Gemeente IJsselstein


Dag van de Dialoog in IJsselstein op 9 en 10 november

U bevindt zich op: Home > Nu in IJsselstein > Nieuws

Op woensdag 9 en donderdag 10 november vindt in IJsselstein voor de derde keer de Dag van de Dialoog plaats. Iedereen die in IJsselstein woont of werkt is van harte welkom aan te schuiven bij een dialoogtafel. Het thema dit jaar is `Hoop'. Waar hoopt u op?

Ambassadeur van De Dag van de Dialoog, wethouder Van Beukering: "Voor mij staat de Dag van de Dialoog voor toenadering tot elkaar. Vooroordelen en aannames worden even geparkeerd en er wordt ruimte gemaakt voor een open gesprek. Wie je bent en waar je vandaan komt doet er niet toe. De deelnemers kunnen eigen ervaringen en inzichten op tafel leggen, zonder dat daar een conclusie aan verbonden hoeft te worden. Ik ben heel benieuwd naar de meningen en beelden die de deelnemers hebben bij het thema van dit jaar; 'hoop'."

Meedoen kan op verschillende manieren
U kunt een dialoogtafel organiseren, meedoen als gespreksleider, of meedoen als deelnemer.

Om een tafel te organiseren is niet veel nodig. Een ruimte waar een tafel met 8 stoelen kan staan is voldoende. Dit kan in uw bedrijf of bij u thuis aan de keukentafel. De organisator nodigt zelf mensen uit. U kunt zelf gespreksleider worden, of bij de organisatie aangeven dat u nog een gespreksleider nodig heeft. Koffie, thee en koekjes worden gesponsord. Gespreksleiders nemen van te voren deel aan een gratis training over de dialoogtechniek. Deze training vindt plaats op woensdag 2 november om 18.00 uur.

Meer informatie en aanmelden
Meer informatie over de Dag van de Dialoog kunt u vinden op www.ijsselsteinindialoog.nl. Via de site kunt u zich ook aanmelden. Heeft u vragen of wilt u advies over uw deelname neem dan contact op met Hellen Deurloo 030-688 70 30 of 06 - 480 685 14