Gemeente Valkenswaard


Hardlopende basisschoolkinderen

Op woensdag 9 november krijgen basisschoolleerlingen in de gemeente Valkenswaard de kans om kennis te maken met atletiekvereniging AVV uit Valkenswaard.

Op deze dag kunnen de kinderen op een echte atletiekbaan trainen. Ervaren trainers van de vereniging zullen voor de basisschoolkinderen een gratis hardloopclinic verzorgen. Tijdens deze activiteit zullen de deelnemers ervaren dat hardlopen meer is dan alleen maar heel hard rondjes rennen.

Voor de kinderen die na de deelname aan de clinic enthousiast geraakt zijn over het hardlopen, bestaat de mogelijkheid om op zondag 13 november deel te nemen aan de Holapress Valkenloop:een jaarlijks terugkerende loop waaraan dit jaar ook het scholen hardloopkampioenschap van Valkenswaard is verbonden.

Aanmelden

Basisschoolleerlingen kunnen zich aanmelden door het invullen van het formulier dat op school uitgedeeld is en dit in te leveren bij hun groepsleerkracht. Ook kunnen ze zich aanmelden door hun gegevens (naam, geboortedatum, e-mail adres, telefoonnummer en naam school) te mailen naar wedstrijden@avv-online.nl.

Meer informatie

De atletiekclinic is een samenwerking tussen atletiekvereniging AVV en de Buurt-Onderwijs-Sport impuls van de gemeente Valkenswaard. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met René Hendrikx, medewerker Buurt-Onderwijs-Sport, gemeente Valkenswaard, telefoonnummer 040-2012299 of e-mail rene.hendrikx@valkenswaard.nl of met Loek Overes, atletiekvereniging AVV, telefoonnummer 040- 2012398 of e-mail overes@infmail.nl.


* De Hofnar 15, 5554 DA Valkenswaard, T 040-2083444