Gemeente Waalwijk

Dag van de Mantelzorg 2011

Zorgen voor een ander is topsport! Mantelzorgers zorgen langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind of ander familielid, vriend of kennis. In het kader van de Dag van de Mantelzorg organiseren De Twern, Expertisecentrum Familiezorg en gemeente Waalwijk twee bijeenkomsten:

Wo 9 november 13.30-15.30 u Zidewinde, Julianalaan 1 te Sprang Capelle
Do 10 november 19.30-21.30 u BaLaDe, Balade 1 te Waalwijk

Hier krijgen mantelzorgers informatie, maar het is vooral een gezellig samenzijn met entertainment en informatie-uitwisseling als bedankje voor alles wat zij doen.

Overzicht programma
Beide bijeenkomsten hebben de volgende indeling: o Ontvangst en opening (in Zidewinde door wethouder Sjoerd Potters) o Muzikale omlijsting door Clan Lamont Pipe Band o In gesprek met mantelzorgers - filmpresentatie en informatie-uitwisseling
o Muzikale afsluiting door Clan Lamont Pipe Band

Bent u mantelzorger? Meld u aan!
Mantelzorgers zijn welkom op een van beide bijeenkomsten. Aanmelding is verplicht. Aanmelden kan tot 4 november door uw naam en adres door te geven aan de Twern. Ook vernemen wij graag of u naar BaLaDe gaat of naar Zidewinde. Dit kan per e-mail: baliewaalwijk@twern.nl of telefonisch: 0416-333445 (op werkdagen tussen 9.00 u en 12.00 u.)