Politie Gelderland-Zuid

Politie Gelderland-Zuid doet mee aan Nijmegen in Dialoog

Nijmegen, 31-10-2011 o Op woensdag 9 november vindt de derde editie van Nijmegen in Dialoog plaats. Op verschillende locaties in Nijmegen gaan Nijmegenaren met elkaar in gesprek rondom het thema Nijmegen opent deuren. Politie Gelderland-Zuid is ook dit jaar weer één van de partners. In de kamer van korpschef Henk van Zwam zullen deelnemers van 19.30 tot 22.00 uur met elkaar in dialoog gaan.

Doel van Nijmegen in Dialoog is om door middel van dialooggesprekken met Nijmegenaren nieuwe verbindingen in de stad te maken; kriskras door de samenleving heen. Hierdoor ontstaan nieuwe inzichten, kansen en misschien wel concrete projecten die bijdragen aan meer samenhang in een stad.

Politie Gelderland-Zuid neemt met veel enthousiasme deel aan Nijmegen in Dialoog. Het thema van dit jaar is zeker weer van toepassing op de politie. Het openen van deuren geeft de mogelijkheid een kijkje te nemen in elkaars keuken. Wij willen als politie transparant naar buiten treden en ons werk zo inzichtelijk mogelijk maken voor de burger. Ook willen we met het openen van onze deuren laten zien dat we altijd dienstbaar zijn voor de burger en de samenleving. Adjunct districtschef van Nijmegen Khalid el Yattioui is dialoogbegeleider op 9 november en wil graag samen met u nadenken over hoe we in Nijmegen contact met elkaar kunnen maken.

Ook meedoen?
In 2009 vond de eerste editie van Nijmegen in Dialoog plaats. Vorig jaar deed ons korps voor het eerst mee als tafelorganisator. Ook dit jaar zijn de dialoogtafels verspreid over bijzondere locaties in de hele stad. Dialoogbegeleiders begeleiden deze gesprekken. Wilt u ook aan één van de dialoogtafels zitten om in dialoog te gaan met andere Nijmegenaren? Ga dan naar www.nijmegenindialoog.nl en meld u aan. (17)

Laatst gewijzigd 31-10-2011 13:22 | © Regio Gelderland-Zuid |