Gemeente Berkelland


Denk mee over de toekomst van Beltrum!

Bijeenkomst op 9 november bij dorpshuis de Wanne om 20.00 uur.

Burgemeester en wethouders komen op 9 november op bezoek in Beltrum. Het college wil graag samen met u hierover van gedachte wisselen en heten u van harte welkom! Ook zullen zij u informeren over de zaken waar zij mee bezig zijn. Iedere inwoner, van jong tot oud is welkom op de bijeenkomst bij de Wanne in Beltrum. De avond begint om 20.00 uur. Kom ook!

Beltrum

Leefbaarheid kern

De bijeenkomst zal gaan over de leefbaarheid van deze kern. Hoe is het nu en hoe ziet die er in de toekomst uit. Wat zijn ontwikkelingen die hierop van invloed zijn en wat kunnen we als dorp doen? Wat betekent dat voor de dorpsvisie van Beltrum? Moet die worden aangepast? Moeten projecten worden bijgesteld? Komen er nieuwe projecten? Het college wil samen met u praten over de toekomst van Beltrum.

Minder geld

Feit is dat de samenleving verandert en dat het aantal jonge inwoners afneemt. Het aantal oudere inwoners neemt toe. Er is minder geld. Wat zijn de gevolgen voor het leven in Beltrum? Hoe ziet u die toekomst? En wat kunt u zelf doen? Wat zijn de gevolgen voor de gehele gemeente Berkelland?

Alle kleine kernen

B&W gaan dit jaar op bezoek bij alle kleine kernen in de gemeente om met de inwoners in gesprek te komen over de toekomst van het dorp. Wat leeft er in het dorp? Wat is belangrijk voor de leefbaarheid? En wat heeft het dorp nodig om die leefbaarheid goed te houden? Burgemeester en wethouders informeren u ook over waar zij mee bezig zijn. Hoe bereidt het gemeentebestuur zich voor op de komende veranderingen in de samenleving. Waar werkt het gemeentebestuur aan en welke besluiten zijn genomen?