Gemeente Coevorden

Coevorden

Inloopbijeenkomst bestemmingsplan Centrumring Coevorden

dinsdag 1 november 2011

De gemeente Coevorden organiseert op woensdag 9 november in de Tuinzaal in het Hof van Coevorden een inloopbijeenkomst over het bestemmingsplan Centrumring Coevorden. Op deze bijeenkomst kunt u de plannen bekijken en uw mening delen met een van de medewerkers. U bent welkom tussen 16.00 en 19.30 uur.

Het voorontwerpbestemmingsplan Centrumring Coevorden ligt tot 30 november ter inzage bij de gemeente Coevorden. Van de opmerkingen die tijdens de bijeenkomst worden geplaatst wordt een verslag gemaakt. Bent u niet in de gelegenheid om deze bijeenkomst te bezoeken, dan kunt u op werkdagen de stukken inzien tijdens de openingstijden van het Klantcontactcentrum. Voor inzage buiten de openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken.
De plannen zijn digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente www.coevorden.nl/terinzage.

Hoe gaat het dan verder?
Na de periode van terinzagelegging start het formele project en wordt er een ontwerpbestemmingsplan opgesteld. Dit plan wordt vervolgens ook ter inzage gelegd. Hierover wordt gepubliceerd in de Nederlandse Staatscourant en in Coevorden huis-aan-huis.
Voor vragen kunt u contact opnemen met dhr. H.J.R. Ellen, afdeling Beleid en Strategie, telefoon 14 0524.