Reasult neemt vastgoedsoftware van Kadenza over

Persbericht van Reasult B.V.

EDE en LAREN, 9 november 2011

Vandaag is bekend geworden dat Reasult de vastgoedsoftware DREAM overneemt van Kadenza. Deze software biedt Taxatie Management oplossingen voor vastgoedbeleggers en wordt door Reasult geïntegreerd in haar Asset Management oplossingen.

Reasult verstevigt met deze overname haar positie als marktleider in prognose- en analysesoftware voor de vastgoedsector.

Als onderdeel van de overeenkomst zullen de DREAM medewerkers van Kadenza per direct in dienst treden bij Reasult. Vastgoedbeleggers en woningcorporaties die momenteel DREAM gebruiken zijn o.a. Corio, Bouwfonds, Altera, Bouwinvest, Vesteda, De Alliantie en Ymere.

Aart Zandbergen, Managing Director van Reasult: "Deze overname past goed bij het verbreden van onze focus van vastgoedontwikkeling naar vastgoedbelegging. Wij constateren de laatste tijd een toenemende vraag naar Taxatie Management oplossingen. De vastgoedmarkt is sterk in beweging en Reasult speelt in op die veranderingen met innovatieve oplossingen. Hierdoor stellen wij onze klanten beter in staat om de gehele cyclus van hun vastgoed beter te beheersen waardoor zij hun risico's kunnen verkleinen en hun winstgevendheid kunnen verhogen."

Erik Leene, Directeur Kadenza:
"We hebben de afgelopen jaren samen met onze klanten een enorme inspanning geleverd om de DREAM software naar een hoger plan te tillen. En ik kan met recht zeggen dat we daarin geslaagd zijn, gezien de enthousiaste gebruikers en aanbevelingen. Nu is het tijd voor een volgende fase: het sneller vergroten van de gebruikersgroep in de vastgoedbranche. Onze verwachting is dat Reasult deze versnelling mogelijk kan maken. Het is een organisatie met bewezen trackrecord in de vastgoedmarkt en een zeer groot vastgoednetwerk."

*
*

Links:
http://www.reasult.com http://www.kadenza.nl http://www.yourdream.nl


Razende Robot Reporter