Politie Midden- en West Brabant

Vier autos betrokken bij verkeersongeval op A65

Tilburg, 09-11-2011 o Een 34-jarige man uit Geldrop is gewond geraakt bij een verkeersongeval op de A-65. Het ongeval gebeurde woensdagmorgen 9 november 2011 rond acht uur op de uitvoegstrook Tilburg-Noord. Bij het ongeval waren vier voertuigen betrokken. Eén van de automobilisten raakte gewond en is naar het ziekenhuis overgebracht.

De 34-jarige man reed over de A-65 vanuit de richting Tilburg in de richting s'-Hertogenbosch. Bij knooppunt de Baars nam hij de
uitvoegstrook Tilburg-Noord. Op de uitvoegstrook werd hij van achteren aangereden door een achteropkomende bestelbus. Door de klap werd de personenauto de autosnelweg weer op gedrukt en raakte daar twee passerende auto's In totaal waren vier automobilisten betrokken bij het ongeval.

De 34-jarige man uit Geldrop is door de brandweer uit het wrak bevrijd en naar het ziekenhuis overgebracht. De aard en omvang van zijn letsel zijn bij de politie niet bekend. De man was tijdens de behandeling steeds bij kennis en aanspreekbaar.

Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten fotos van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

De autosnelweg was grotendeels geblokkeerd. De politie leidde het verkeer via de vluchtstrook, terwijl wegbeheerder Rijkswaterstaat een omleidingroute instelde. Dit gaf de nodige filevorming in de
ochtendspits. Rond 10.00 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Auteur: Jeroen Steenmeijer

Laatst gewijzigd 09-11-2011 10:08 | © Regio Midden en West Brabant |