Politie Utrecht

Persberichten Utrecht stad, 09.15 uur

Utrecht, 09-11-2011

Vrouw bedreigd door drie jongens

UTRECHT Dinsdagavond werd een vrouw door drie jongens op de fiets bedreigd met een mes. De jongens eisten haar scooter.

Een 36-jarige vrouw uit Utrecht reed omstreeks 20.10 uur op haar scooter over het fietspad van de Cartesiusweg in de richting van de Amsterdamsestraatweg. Op een gegeven moment passeerde de vrouw drie jongens die op hun fiets reden. Tijdens het passeren begonnen zij de vrouw uit te schelden. Eén van de jongens trok een mes en liet dat aan de vrouw zien. Hij eiste dat zij haar scooter aan hem gaf. Omdat het slachtoffer zich niet uit het veld liet slaan en aangaf niet bang te zijn, vertrokken de jongens uiteindelijk.

De politie is op zoek naar getuige(n). Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Utrecht stad, tel.: 0900 88 44.

Aanrijding letsel

UTRECHT Op de Weg der Verenigde Naties vond dinsdagmiddag een aanrijding tussen een auto en een scootmobiel plaats. Een vrouw raakte gewond.

Een 32-jarige vrouw uit Deventer reed met haar auto over de Weg der Verenigde Naties. Ter hoogte van een oversteekplaats zag zij een 65-jarige man in zijn scootmobiel over het hoofd en kwam in botsing met de scootmobiel. Door de aanrijding raakte de man gewond en werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.