Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 10.45 uur

Utrecht, 09-11-2011

Kop-staart

VEENENDAAL Drie autos botsten op dinsdagavond op elkaar. Een vrouw moest naar het ziekenhuis.

Omstreeks 18.15 uur kreeg de politie een melding van een verkeersongeval op de Rondweg-west. Een 47-jarige automobiliste (woonplaats onbekend) en haar 25-jarige bijrijder uit Veenendaal reden in een auto vanaf de Grote Beer, door het groene verkeerslicht, linksaf de Rondweg-west op. Daar achter reed een 25-jarige automobiliste uit Veenendaal en daar weer achter reed een 26-jarige automobilist (woonplaats onbekend). Op het moment dat de eerste auto linkafsloeg, stak een een 41-jarige man uit Duitsland over. Dit had de automobiliste niet verwacht, waardoor zij hard moest remmen. De tweede auto botste daardoor op de eerste en de derde botste achter op de tweede. De 25-jarige vrouw uit de tweede auto werd met pijn in haar nek voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Schennispleger

VEENENDAAL De politie is op zoek naar getuigen van een schennispleging die op dinsdagmiddag plaatsvond.

Rond 15.50 uur kreeg de politie een melding van een masturberende man in een steegje aan het Poortjesgoed. De man was daarna weggefietst in de richting van de Palmen Grift. Agenten gingen ter plaatse, maar troffen de man niet meer aan.

Signalement:


- blanke man


- 30 jaar


- donker haar


- spijkerbroek

De politie is op zoek naar getuigen van deze zaak. Heeft u meer informatie, neemt u dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.