Gemeente Rotterdam

op zoek naar hoogvlietse vrijwilliger 2011

30 augustus 2011 | Deelgemeente Hoogvliet | nieuwsbericht

De deelgemeente organiseert dit jaar voor de vierde keer de verkiezing voor de Hoogvlietse Vrijwilliger van het jaar.
Siem van der Geest

Vrijwilliger 2010: Siem van der Geest

Vergeet daarom niet uw favoriete vrijwilliger die zich inzet op het gebied van Zorg en Welzijn voor te dragen. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie in 2012 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Zorg en Welzijn
Het vrijwilligerswerk is van groot belang voor de samenleving en met de verkiezing krijgen vrijwilligers de aandacht die zij verdienen. Omdat er in Hoogvliet vele vrijwilligers actief zijn, die zich op tal van terreinen inzetten, wordt er jaarlijks voor een ander thema gekozen. Voor 2011 is dat Zorg en Welzijn. Mensen uit hun omgeving of organisaties en verenigingen kunnen de vrijwilligers die zich op dit terrein inzetten, voordragen voor de titel. Men moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. De kandidaat is een individu, onderscheidt zich op bijzondere wijze van de andere vrijwilligers en zet zich sinds langere tijd in. De vrijwilliger draagt bij aan het welzijn van anderen en is daardoor een voorbeeld voor zijn omgeving.

Drie kandidaten
Een jury bestaande uit professionals op het gebied van Zorg en Welzijn en portefeuillehouder Ingeborg Hoogveld, nomineren onder leiding van voorzitter Edwin Smid drie kandidaten. Ook de winnaar van vorig jaar, Siem van der Geest, versterkt dit jaar de jury.

Uw vrijwilliger
Draagt u een vrijwilliger voor? Vul dan dit inzendingsformulier vóór 27 oktober in en stuur dit naar Hans
Bours: h.bours@hoogvliet.rotterdam.nl.