Hoefnet

Nieuws

Menavond Hengelo afwisseling van snelheid en elegantie

09-11-2011

Eén van de drukst bezochte avonden tijdens Hippisch Hengelo zal de menavond zijn op donderdag 8 december. De combinatie tuigpaarden en mensport trekt steeds weer veel liefhebbers, maar ook grote namen onder de deelnemers. Onder meer bronzen WK-medaillewinnaar Tom Engbers, oud-wereldkampioen Harrie Verstappen, Mark Weusthof en Herman ter Harmsel hebben zich al aangemeld voor de mini-marathon.

"De twee- en vierspannen zullen voor veel spektakel zorgen", vertelt Hanneke Mekkes namens de organisatie. "Voor liefhebbers van aangespannen rijden is dit de mooiste avond van het jaar, met veel afwisseling van snelheid en elegantie."
Tussen de menrubrieken voor twee-en vierspan paarden en vierspan pony's door komen de tuigpaarden in de baan, die niet meer weg te denken zijn op Hippisch Hengelo. Grote stallen en plaatselijke favorieten als Lambertus Huckriede uit Usselo bij Enschede, Stal Mekkes uit Doezum en Hennie Harink uit Ambt-Delden hebben zich al ingeschreven en zullen met hun mooiste en best bewegende paarden naar het Expo Center komen voor de open klasse tuigpaarden, open klasse tweespan en damesrubriek. De menavond met de combinatie van mensport en tuigpaarden viert dit jaar haar derde editie en zal naar verwachting weer volle tribunes trekken. Aanvang is om 19.00 uur.

Klik hier voor meer informatie en de voorlopige deelnemerslijst.
Zie het origineel

www.hippischhengelo.nl