Scania


donderdag 10 november 2011 14:33

Fraaie Scania voor bulktransport Jac van Gool B.V.

Breda, 10 november 2011 - Een bulkcombinatie kan mooi zijn vanwege de eenvoud en strakke lijnen. Transportbedrijf Jac Van Gool B.V. uit Hilvarenbeek staat bekend om de strakke groen-blauwe huisstijl. Voor het bulktransport heeft Jac van Gool B.V. onlangs een nieuwe Scania G-serie afgeleverd gekregen door de Scania vestiging in Tilburg.

De zuinige Scania G 420 Highline met bulktrailer van Jac van Gool B.V.

De zuinige Scania G 420 - winnaar van de 1000-puntentest 2011 - is voorzien van de Highline cabine. Met de nieuwe drie-assige Welgro oplegger vormt het een mooie combinatie. Het betreft de vernieuwde G-serie, met het nieuwe in- en exterieur dat garant staat voor kwaliteit en veel comfort. Van Gool heeft verder gekozen voor de twee-pedaals Scania Opticruise versnellingsbak en extra zwaailampen op het dak.

De nieuwe aanwinst wordt gebruikt voor het transport van veevoer in opdracht van veevoederfabrikant de Heus. Jac van Gool B.V. heeft inmiddels een aantal vaste Scania combinaties rijden voor deze opdrachtgever. Jac van Gool B.V. is een traditioneel familiebedrijf en al jaren een trouwe klant van Scania Tilburg. Het bedrijf levert diverse veevoeders, kunstmest, houtvezel en zaagsel voor de agrarische sector. Het Keurmerk GMP geeft aan dat de voedselveiligheid gewaarborgd is.