Scania


woensdag 9 november 2011 9:38

Nieuwe Scania voor Auping heeft heerlijke vering

Breda, 9 november 2011 - Bij de nieuwe Scania G 320 bakwagen voor Koninklijke Auping bv te Deventer - bekend van de comfortabele matrassen, boxsprings en bedden - staat chauffeurscomfort hoog in het vaandel. Vandaar dat er ondermeer gekozen is voor luchtvering rondom. De 320 pk sterke Scania EEV (Enhanced Environmentally friendly Vehicle) motor voldoet aan de strengste milieunorm en heeft een uitstekend brandstofverbruik. Aflevering vond plaats door de Scania vestiging in Deventer.

De nieuwe Scania G 320 EEV van Auping heeft heerlijke vering rondom; geheel in lijn met de producten die er mee worden vervoerd. Vergroot foto

Behalve luchtvering is de nieuwe G 320 LB 4x2 MNB bakwagen ook voorzien van standairco, welke af-fabriek is geleverd. Tevens zorgt de twee-pedaals Scania Opticruise voor een optimaal chauffeursgemak en extra veiligheid. Auping heeft bewust gekozen voor de zuinige en schone 320 pk EEV motor. Deze heeft geen AdBlue nodig om aan deze strenge norm te voldoen. De CG19 Highline cabine biedt volop ruimte.

Koninklijke Auping bv is het grootste zelfstandige Nederlandse beddenbedrijf met drie productielocaties in Nederland. Vanaf 2013 wordt vanuit een nieuwe vestiging in Deventer geproduceerd, waarbij de `Cradle to Cradle' filosofie wordt toegepast. Er zijn vestigingen in diverse Europese landen. Auping begon in 1888 als smederij in Deventer. Met de spiraalbodem zette Johannes Auping meer dan 120 jaar geleden een nieuwe trend. Het bedrijf specialiseerde zich daarna in spiraalbedden. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde Auping zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland. Door voortdurend te investeren in innovatie en ontwerp is Auping altijd trendsettend geweest in slaapcomfort. Daarbij ligt de focus op drie kerneigenschappen: ondersteuning, drukverlaging en ventilatie.

Auping werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers aan bedden met uitstekende ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. Kennis van het slaapproces en van innovatieve materialen en technieken vormen de basis van het unieke Auping comfort. Het vakmanschap, de toewijding en ervaring van de medewerkers staan borg voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad.