Gemeente Oldebroek


P E R S B E R I C H T
Oldebroek, 8 november 2011
Zwembad De Veldkamp wint brons en zilver
Zwembad De Veldkamp heeft op 8 november 2011 de Bronzen Zwembad Award én de Zilveren Zwembad Award gewonnen! De Veldkamp kreeg eerder al het hoogste aantal stemmen van de provincie Gelderland op verschillende onderdelen, zoals klantvriendelijkheid en hygiëne.
Zwembad de Veldkamp was genomineerd voor de verkiezing Zwembad van het jaar, een verkiezing van de overkoepelende vakorganisatie IK ZWEM. In de maanden augustus tot en met oktober konden bezoekers cijfers geven via een enquête op de website www.zwembadvanhetjaar.nl.
Zwembad De Veldkamp ontving op 8 november 2011 de Zilveren Zwembad Award. De award staat voor de meest originele, ludieke en effectieve manier van stemmen verkrijgen. Het zwembadteam heeft hier hard haar best voor gedaan. Er werd een 'stembus' (letterlijk) ingezet, een advertentie met activiteiten van De Veldkamp, een verkiezings- DRIJF-IN show en een laatste actiedag waarop de stemmers werden beloond met een kopje koffie of ijs.
Het zwembad kreeg het meeste aantal stemmen (ongeacht de hoogte van de gegeven cijfers) én het hoogste cijfer voor klantvriendelijkheid, dit leverde het zwembad ook nog eens de Bronzen Zwembad Award op.
Zwembad De Veldkamp is bijzonder trots en bedankt alle stemmers voor de geweldige inzet en nodigt hen uit voor een heerlijk dagje zwemmen in het origineelste en meest klantvriendelijke zwembad van Nederland.
Op 15 november 2011 neemt de gemeenteraad van gemeente Oldebroek een besluit over de toekomst van het zwembad. 'Zwembad De Veldkamp wint vandaag brons en zilver, laten we hopen dat zij goud wint tijdens de raadsvergadering op 15 november", aldus wethouder Kok.
Foto: zwembadmanager Henk Kits (links) en wethouder Albert Kok (sport)