Gemeente IJsselstein


Wethouders (aan)schouwen sportpark Groenvliet

Op zaterdag 5 november voerden wethouders Van Beukering en De Jong een schouw uit op sportpark Groenvliet. Tijdens de wandeling over het sportpark is geconstateerd dat veel zaken goed geregeld zijn. Daarnaast zijn er ook knelpunten geïnventariseerd die door gemeente en verenigingen worden opgepakt en verder uitgewerkt.

In het bijzijn van vertegenwoordigers van de voetbalverenigingen VVIJ en IJFC, tennisvereniging IJTC en duivensportvereniging De Groenen Olijftak werd een rondgang over het sportcomplex gemaakt. Wethouder Marijke van Beukering: "Het was nuttig en leerzaam om op deze wijze met elkaar van gedachten te wisselen en met eigen ogen te zien wat de problemen zijn en wat er goed gaat". Deze mening werd door alle aanwezigen gedeeld.

Een belangrijk obstakel is de beperkte capaciteit van het parkeerterrein, met name op zaterdagen. Bekeken wordt of dit door uitbreiding en/of een beperkte herinrichting kan worden verholpen. Tevens wordt de mogelijkheid om de fietsenstalling bij de kantines uit te breiden meegenomen.

De sportverenigingen zullen een oproep doen aan de leden om vaker met de fiets naar het sportpark te komen.