Politie Midden- en West Brabant

Politie zoekt getuigen zware mishandeling in Breda

Breda, 09-11-2011 o De politie zoekt getuigen van een mishandeling, die vrijdag 21 oktober rond 21.40 uur plaatsvond in de Visserstraat. Het 19-jarige slachtoffer uit Oud Gastel werd zo hard in het gezicht geslagen dat hij twee breuken in zijn kaak opliep en geopereerd moest worden

Vrijdagavond 21 oktober kreeg de politie rond 21.40 uur melding van de mishandeling in de Visserstraat. De 19-jarige man was met een groep vrienden op stap. Ze waren in een horecagelegenheid in de Visserstraat, maar besloten ergens anders naartoe te gaan. De man liep alvast naar buiten en stond hier te wachten op zijn vrienden. Hij zag drie mannen aankomen. De mannen liepen naast elkaar. De man uit Oud Gastel werd door een van de drie, volgens eigen zeggen zonder enige aanleiding, hard in het gezicht geslagen. Gezien het letsel werd de man door de agenten geadviseerd zich direct bij het ziekenhuis te melden voor behandeling. De aangifte is op een later tijdstip opgenomen.

Het slachtoffer is geopereerd aan de dubbele kaakbreuk, moet een beugel dragen en er zijn twee plaatjes in zijn kaak geïmplanteerd. Ook moest er een zenuw in zijn gezicht worden omgeleid. De man kan enkel vloeibaar voedsel tot zich nemen.

In zijn aangifte verklaarde de gedupeerde dat de blanke man die hem mishandelde een breed postuur heeft, ongeveer 2 meter lang is en kort, blond stekelhaar heeft. De man droeg een lange, grijze, stoffen jas en een lichte spijkerbroek.

De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben van de mishandeling of meer weten van de mishandeling. Zij worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844.

Auteur
Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 09-11-2011 16:13 | © Regio Midden en West Brabant |