Gemeente Meppel



-

Annet ten Hoff nieuwe raadsgriffier Steenwijkerland

09-11-2011 -

Persbericht Steenwijkerland & reactie Burgemeester Westmaas van Meppel.

Nieuwe raadsgriffier Steenwijkerland
Steenwijk, 9 november 2011

Annet ten Hoff (46) wordt op 1 maart 2012 de nieuwe raadsgriffier bij de gemeente Steenwijkerland. Zij volgt de huidige raadsgriffier Rob Moonen op die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. Ten Hoff is momenteel raadsgriffier bij de gemeente Meppel.

Annet ten Hoff is vanaf 2007 werkzaam als griffier bij de gemeente Meppel. Voor die tijd was ze onder meer werkzaam bij de gemeente Stadskanaal en bij de Directie Onderwijsdiensten. Ten Hoff is lid van de commissie communicatie van de Vereniging van Griffiers. Op de functie van raadsgriffier hebben 142 sollicitanten gereageerd.

Annet ten Hoff verheugt zich op de samenwerking met de gemeenteraad van Steenwijkerland. Voornaamste drijfveren van de nieuwe griffier zijn politiek dicht bij inwoners te houden en samen met de raad de zichtbaarheid van het bestuur verder te vergroten.

Burgemeester Jan Westmaas van Meppel:

"Bij haar aantreden in Meppel in 2007 typeerde Annet ten Hoff haar functie als 'de spin in het web' die een brug wil slaan tussen mensen en processen in de gemeentelijke politiek van Meppel. 'Af en toe nog niet betreden paden onderzoeken en nieuwe initiatieven nemen', zag zij toen als een uitdaging.
Dat heeft zij in ruim vier jaar zeker waar gemaakt! Zij maakt nu een mooie en verdiende stap in haar carrière. Meppel feliciteert Annet ten Hoff en natuurlijk Steenwijkerland met deze transfer. We krijgen er weer een krachtige buurvrouw bij!"