Ingezonden persbericht


Basis Technologies en UC4 bieden gezamenlijk oplossingen voor grootschalige dataverwerking

Amsterdam, 9 november 2011 - Basis Technologies International (BTI), leverancier van SAP-optimalisatieoplossingen en UC4, de grootste onafhankelijke leverancier van IT-procesautomatiseringsoftware, sluiten een strategisch partnership. De twee bedrijven werken gezamenlijk aan de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor SAP-klanten. Daarbij integreren de twee partners de Mass Data Runtime-oplossing van BTI met de krachtige mogelijkheden van het ONE Automation-platform van UC4. Mass Data Runtime is een gecertificeerde SAP NetWeaver®-oplossing. De unieke combinatie van de IT-procesautomatiseringsoftware van UC4 met de BTI-oplossing versnelt en orkestreert bedrijfsprocessen, applicaties en infrastructuren. Hierdoor dringen bedrijven de negatieve invloed van slecht presterende achtergrondprocessen en taken op de dagelijkse bedrijfsvoering terug.

Met het partnership richten de twee bedrijven zich op het bieden van een uniek platform voor SAP-gebruikers. Deze beschikken hiermee over een oplossing voor het automatiseren van dataverwerkingtaken, waarbij zij de runtimes sterk terugdringen door het gebruik van gedistribueerde verwerkingtechnieken. Door het combineren van de verwerkingkracht van Mass Data Runtime met de geavanceerde automatiseringmogelijkheden van UC4 zijn klanten in staat om:
· verschillende dataverwerkingtaken te automatiseren en versnellen, waaronder SAP-programma's en interfaces, batchruns, datamigraties, bestandstransfers, archivering en datawarehousing-activiteiten;
· grote datavolumes op te delen zodat jobs sneller uit te voeren zijn. Hiermee voorkomen organisaties dat grote datasets bedrijfsprocessen en programma's ophouden;
· informatie onder gebruikers te distribueren zodra deze beschikbaar is. Daarmee versterken organisaties de snelheid en accuratesse van besluitvormingprocessen.
· de inzet van beschikbare servers in realtime te controleren en netwerk- en cloud-gebruik aan te passen aan de eisen van bedrijfskritische dataverwerkingtaken.
· het parallel uitvoeren van bedrijfskritische bedrijfsprocessen en programma's, zoals een factureringrun, te automatiseren en coördineren.
· de overhead van het veelvuldig herstarten van rapportageprocessen terug te dringen en rapportageresultaten te gebruiken voor meer automatisering.

Met de integratie van Mass Data Runtime en ONE Automation is een combinatie beschikbaar van twee toonaangevende oplossingen:

Mass Data Runtime van Basis Technologies - deze oplossing maakt gebruik van gedistribueerde verwerking om de verwerking van grote volumes data door standaard- en maatwerk-ABAP(TM)-code te versnellen. De oplossing is snel inzetbaar en biedt een gebruiksvriendelijke toolkit voor dataverwerking. De software ondersteunt bedrijven die werken met grote volumes data en hun SAP-processen willen versnellen.

UC4 ONE Automation - dit platform is gecertificeerd als Powered by SAP Netweaver®. ONE biedt bedrijfsbrede automatisering en de meest complete IT-procesoplossing die momenteel beschikbaar is. ONE Automation voorziet in job-scheduling, beheerde bestandtransfer, runbook-automatisering, applicatieprocesautomatisering, applicatierelease-automatisering en virtualisatiebeheer in combinatie met Service Level Management en intelligente besluitvorming binnen één enkel platform. "Dit partnership tussen Basis Technologies en UC4 stelt ons in staat om twee hoogwaardige oplossingen te combineren. Hiermee helpen we organisaties die te maken hebben met een groeiend aantal omvangrijke datavolumes. Zij kunnen hun dataverwerkingtaken nu beter coördineren", zegt Phill Sly, CEO van Basis Technologies. "Het partnership ligt in het verlengde van onze missie om innovatieve oplossingen te bieden waarmee SAP sneller en beter werkt. Ik kijk uit naar de samenwerking met UC4 en naar het zoeken naar nog meer mogelijkheden om onze missie invulling te geven." "Onze partnership met BTI en de integratie van ONE Automation met Mass Data Runtime is een natuurlijke en veelbelovende uitbreiding voor UC4", zegt Sidd Mallannagari, hoofd Corporate Strategy bij UC4. "ONE Automation is al erg succesvol in het bereiken van efficiëntieverbeteringen voor job scheduling en batchruns. Het toevoegen van de dataverwerkingkracht Mass Data Runtime biedt uitzonderlijke resultaten, die nog meer waarde bieden voor klanten." ###

Over Basis Technologies International
Basis Technologies is gespecialiseerd in oplossingen voor procesoptimalisatie. Het bedrijf levert zijn oplossingen aan tal van grote wereldwijd actieve bedrijven. BTI richt zich op het ontwikkelen van klantgerichte oplossingen die de productiviteit vergroten, de risico's verminderen en zorgen voor een snelle return on investment. Basis Technologies is SAP-partner binnen het SAP PartnerEdge(TM)-programma. Meer informatie is te vinden op http://www.basistechnologies.com.

Over UC4 Software

UC4 Software levert een unieke automatiseringsoplossing, ONE Automation. Het bedrijf ondersteunt zijn klanten met de implementatie van ONE Automation. Dit omvat één bedrijfsbrede aanpak die de automatisering van bedrijfsprocessen en -applicaties, en IT-infrastructuur op één intelligente manier integreert in één platform. UC4 maakt het voor bedrijven eenvoudiger om snel en betrouwbaar IT-diensten te leveren. UC4 is de grootste, onafhankelijke leverancier van automatiseringssoftware. Meer dan tweeduizend organisaties wereldwijd vertrouwen op UC4 voor de automatisering van hun bedrijfsprocessen. Meer informatie is te vinden op www.uc4.com/nl.

# # #

Contactgegevens voor de pers



Ingezonden persbericht