Jumbo supermarkten

Jumbo winkels

Hallo zes nieuwe Jumbo winkels

Supermarktketen Jumbo blijft groeien. Het familiebedrijf uit Veghel breidt opnieuw uit met zes nieuwe winkels. Hiermee komt de teller van het totaal aantal Jumbo's in Nederland op 256 te staan. Jumbo opent winkels in Schoorl, Groningen, Grou, Tilburg, Klazienaveen en Terschelling.

De Jumbo winkel in Schoorl aan de Heereweg 3 opent op 9 november. De winkels in Grou aan de Stationsweg 38f en in Tilburg aan het Lieve Vrouweplein 11-12 openen de deuren op 16 november. In Klazienaveen opent op 23 november een Jumbo winkel aan de Langstraat 500 en op 30 november opent een winkel in Groningen aan de Wilhelminakade 21 en een winkel op Terschelling aan de Formerum 16.

Jumbo sluit per 15 november haar vestiging aan het Lourdesplein in Tilburg. Het bedrijf heeft hiertoe besloten, omdat op die locatie de formule van Jumbo niet optimaal tot haar recht kan komen voor haar klanten. Jumbo heeft in de winkel aan het Lieve Vrouweplein in Tilburg een goede alternatieve locatie gevonden.

Om de winkels klaar te maken voor de overstap naar de Jumbo formule, worden ze ruim twee weken gesloten. Gedurende deze periode worden de locaties aangepast en opnieuw ingericht. De medewerkers van de winkels gaan mee naar de nieuwe formule. Ze krijgen allemaal een opleiding van Jumbo, waarin ze leren werken met de 7 Dagelijkse Zekerheden. Dit zijn de garanties van het succesvolle familiebedrijf, waarmee ze de klanten laat zien dat ze alles doet om de beloftes waar te maken. Jumbo heeft als enige in Nederland een extreme formule met een combinatie van de laagste prijs, het grootste assortiment én de beste service.

Alle nieuwe winkels krijgen een versplein. Dit is één van de paradepaardjes van Jumbo, waarmee ze laat zien dat vers ook ècht vers is. Het assortiment wordt eveneens fors groter. De bestaande winkelteams worden aangevuld met extra medewerkers, om zo aan klanten de beste service te kunnen bieden. Jumbo Supermarkten houdt bij alle openingen feestelijke acties. Klanten die bij de opening aanwezig zijn, kunnen rekenen op een aantal speciale verrassingen.

Algemeen directeur Frits van Eerd van Jumbo Supermarkten is bijzonder enthousiast over de komst van steeds meer Jumbo's in het hele land. `'Zo krijgen nog meer klanten de kans om te profiteren van onze unieke formule. Ook de teams van de nieuwe winkels zullen zich weer met plezier inzetten voor 100% tevreden klanten'', aldus Frits van Eerd.

Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel uitgebreid. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde supermarktketens van Nederland. In 2010 is Jumbo uitgeroepen tot `Beste winkelketen' in de categorie supermarkten en in mei 2011 won Jumbo in dezelfde categorie de `Customer Centric DNA Awards 2011', een publieksprijs voor de meest klantgerichte ondernemingen van Nederland. Onlangs is Jumbo genomineerd voor het meest klantvriendelijkste bedrijf van Nederland. Door de overname van Super de Boer zet Jumbo Supermarkten de groei van de afgelopen jaren in versneld tempo door. in- uitklappen