Ingezonden persbericht


October 12, 2011


9 T/M 13 NOVEMBER
GET MORE NYC: COMEDY WEEK IN NEW YORK CITY

Amsterdam, 12 oktober 2011 - Van 9 t/m 13 november vindt de eerste Get More NYC: Comedy Week plaats. Meer dan 150 cabaretiers komen naar New York om hun kunsten te tonen in de meer dan 50 comedy shows verspreid over heel Manhatten, Brooklyn, Staten Island en Queens. Bekende cabaretiers zoals Kathy Griffin (Suddenly Susan), Norm Macdonald en Tracy Morgan (beiden bekend van Saturday Night Live) gaan het publiek vermaken. Het New York Comedy Festival is één van de top comedy festivals wereldwijd, met meer dan 30.000 bezoekers in 2010. Dit jaar zijn er nog meer shows, nieuwe locaties en een exclusief Laugh More NYC comedy event gehost door de Amerikaanse personality Elvis Duran.

Een paar nieuwe shows die ingepland zijn voor Comedy Week:
· Yannis Pappas: Confessions of a Prep School Gangster
· New York's Funniest Stand-Up Competition Finals
· The Download hosted by Jordan Rubin and co-hosted by Owen Benjamin
· Comedy in the Digital Space Panel

· JB Smoove One-Hour Comedy Central Special Taping

Voor het complete overzicht van onlangs toegevoegde shows ga naar nycomedyfestival.com.

Voor meer informatie over Comedy Week en de deelnemende cabaretiers ga naar nycgo.com/comedy. Get More NYC is zowel een nationale als internationale campagne en integreert dineren, winkelen, kunst, cultuur, musea, komedie, hotels, Broadway, vervoer en attracties volledig met elkaar door exclusieve aanbiedingen te verschaffen en korting voor bezoekers en inwoners.

Voor meer informatie en de laatste updates over NYC & Company ga naar www.nycgo.com en volg ons op Facebook en Twitter

Over NYC & Company
NYC & Company is het officiële marketing en toerisme bureau voor de stad New York, opgericht met als doel om toerisme in de vijf stadsdelen van New York te optimaliseren, economische bloei te stimuleren en het positieve imago van New York wereldwijd te verspreiden.



Ingezonden persbericht