Ingezonden persbericht



Belkin ontvangt vijf 2012 CES Innovations Awards voor toonaangevend design

Belkin Kitchen Cabinet Mount voor tablet-pc's wint prijs voor Beste Innovatie

Schiphol-Rijk, 9 november 2011 - Vijf Belkin producten zijn bekroond met de prestigieuze 2012 CES Innovations Awards, waaronder een award voor Beste Innovatie voor de Belkin Kitchen Cabinet Mount voor tablets. Deze awards, die werden uitgereikt door de jury van de Consumer Electronics Association's (CEA) die bestaat uit onafhankelijke experts en vakpers, benadrukken wat Belkin heeft bereikt op het vlak van innovatie, design en ontwerp.

CES 205 2k12 BOI

"Innoverende designs en ontwerpen zijn de belangrijkste peilers van Belkin en we zijn dan ook trots dat de CEA dit erkend", zegt Chet Pipkin, CEO van Belkin. "De vijf winnende producten tonen onze passie om producten en ervaringen te creëren die het leven van mensen door middel van technologie gemakkelijker maken".

De winnende Belkin producten zijn:

ENV_F5L100_435

Kitchen Cabinet Mount - Prijs voor Beste Innovatie, Categorie Draagbare Multimedia Accessoires

De Kitchen Cabinet Mount voor tablet-pc's is ontworpen om de al zo kostbare ruimte op het aanrecht vrij te houden en toch een tablet-pc bij de hand te hebben, bevestigd aan keukenkastjes of planken. Het product kan gemakkelijk worden geïnstalleerd, verplaatst en opgeborgen.

F5L099_28333-APPL

Chef Standaard + Styluspen - Prijs voor Design en Ontwerp, Categorie Draagbare Multimedia Accessoires

De Chef Standaard + Stylus mzkt het mogelijk zelfs met vuile handen door recepten op een iPad 2 te scrollen zonder deze te beschadigen of te bevuilen. De standaard heeft een antislip-basis van rubber en twee verschillende hoeken die ideaal zijn voor gebruik in de keuken.

F1DN104E_thn
.
Advanced Secure DVI-I KVM Switch - Prijs voor Design en Ontwerp, Categorie Randapparatuur voor Computer

De Advanced Secure DVI-I KVM Switch is specifiek ontworpen voor inlichtingendiensten en zorgt voor een veilige toegang tot meerdere systemen en verschillende soorten netwerken vanaf één enkele console.

ScreenCast

ScreenCast TV Adapter voor Intel® Wireless Display - Prijs voor Design en Ontwerp, Categorie Thuisnetwerk

Dankzij Belkin's ScreenCast TV Adaptor voor Intel® Wireless Display hoeft men niet langer allemaal samen te zitten rond een kleine laptop om foto's te delen, HD video's te streamen, of Blu-ray(TM) films met vrienden en familie te bekijken. Dit product transfereert persoonlijke of online inhoud van een WIDI laptop naar iedere HDTV met een HDMI® poort.

ScreenCastAV4_top_thn

ScreenCast AV 4 Wireless AV-naar-HDTV Adapter - Prijs voor Design en Ontwerp, Categorie Home Cinema Audio/Video Accessoires

De draadloze ScreenCast AV 4 verbindt home cinema apparatuur met de HDTV via een zender die is aangesloten op de HDMI-poort van dat apparaat. De krachtige zender maakt het mogelijk om AV-apparatuur te lokaliseren tot 100 meter binnen een ruimte of om ze op te bergen in een kast of een aangrenzende kamer op een kortere afstand.

De winnende producten zullen worden voorgesteld op de CES 2012 van 10 tot 13 januari in Las Vegas tijdens de Innovations Desing and Engineering Showcase in de Grand Lobby van het Las Vegas Convention Centre.

Gesponsord door de Consumer Electronics Association (CEA) en met de steun van de Industrial Designers Society of America (IDSA) staan de Innovations Design and Engineering Awards voor innovatief design en ontwerp. Alle inzendingen worden beoordeeld door een panel van vooraanstaande onafhankelijke ontwerpers, onafhankelijke ingenieurs, leden en de vakpers. Kijk voor meer informatie op: www.CESweb.org/Innovations

Volg Belkin op Facebook en Twitter

Facebook

Twitter

Over Belkin

Belkin heeft een gevarieerd en uitgebreid aanbod van innovatieve producten dat de gebruikers van computers en consumentenelektronica thuis, in de auto en onderweg van naadloos te integreren producten voorziet.. Belkin is een privéonderneming die in 1983 in Californië (Verenigde Staten) is opgericht en wordt in de wereld algemeen erkend als nummer één op het gebied van connectiviteitsoplossingen. Sinds de start van de onderneming heeft Belkin een spectaculaire en constante groei laten zien. Belkin stelt alles in het werk om zijn research en design te blijven verbeteren.

Voor bedrijven heeft Belkin oplossingen als KVM-switches, rackconsoles met LCD-display, racks en kasten, evenals een breed aanbod USB-producten en kabels. Belkin staat aan de wieg van tal van toonaangevende innovaties, die door zowel de distributie als de eindgebruikers worden geprezen om hun betrouwbaarheid, service en uitgebreide garantie. Het hoofdkantoor is gelegen in Los Angeles, maar we hebben tevens kantoren in Asia Pacific. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Daarnaast zijn er ondersteunende kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Rusland, Spanje, Zweden en Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) van waaruit de regionale markten bediend worden.