Gemeente Amersfoort

Servicebericht gemeente Amersfoort - woensdag 9 november 2011

Activiteitenkalender B&W Amersfoort
Woensdag 9 november t/m zondag 20 november 2011

Woensdag 9 november
10.00 uur
Wethouder Menno Tigelaar reikt de certificaten uit aan de 8 vrijwilligers die in september met de training voor vrijwilligers van home-start zijn gestart. Locatie: Homestart, Muurhuizen 104 te Amersfoort.

Donderdag 10 november
13.00 uur
Wethouder Sebastiaan van 't Erve spreekt tijdens het symposium 'Duurzaam samenwerken'. Locatie: Lomansgroep, Astronaut 32 te Amersfoort.

13.30 uur
Wethouder Gert Boeve verricht samen met gedeputeerde Ralph de Vries de opening van 28 zelfstandige wooneenheden voor starters, gerealiseerd in een voormalige kantoorruimte. Het is een Wonen boven Winkelproject. Locatie: Boven Duthler, Hellestraat te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Gert Boeve opent het nieuwe datacenter Xcellent. Locatie: Maanlander 39 te Amersfoort.

17.30 uur
Wethouder Sebastiaan van 't Erve bezoekt het Nationaal Gala Gehandicaptensport. Locatie: Olympisch Stadion te Amsterdam.

20.20 uur
Wethouder Gert Boeve neemt deel aan Pecha KuchaNight volume 5. Locatie: Poppodium De Kelder, Eemlaan 1 te Amersfoort.

Vrijdag 11 november
21.00 uur
Burgemeester Lucas Bolsius bezoekt het lustrumconcert van het Shantykoor en neemt het eerste exemplaar van de tweede CD in ontvangst. Locatie: De Brugkerk, Schuilenburgerweg 2 te Amersfoort.

Zaterdag 12 november
13.00 uur
Burgemeester Lucas Bolsius ontvangt Sint Nicolaas in Amersfoort Sinterklaasstad®. Locatie: De kade aan de Eemhaven te Amersfoort.

Maandag 14 november
08.00 uur
Wethouders Sebastiaan van 't Erve bezoekt the 5th European Equality Summit. Locatie: Poznan International Fair, Glogowskastreet 14 te Poznan, Polen.

Woensdag 16 november
16.00 uur
Wethouder Sebastiaan van 't Erve spreekt een vrijwilliger toe die de Tros Opsteker van de week uitgereikt krijgt. Locatie: De Neng te Hoogland.

17.00 uur
Wethouders Sebastiaan van 't Erve en Gert Boeve spreken tijdens de de conferentie 'Duurzame Economie'. Locatie: SOMT, Softwareweg 8 te Amersfoort.

18.00 uur
Burgemeester Lucas Bolsius reikt de tweejaarlijkse Betonprijs uit. www.betonvereniging.nl Dit is een initiatief van de Betonvereniging, een kennisplatform binnen de (beton)bouw. Locatie: De Burgerzaal van het Stadhuis te Rotterdam.

Vrijdag 18 november
20.30 uur
Wethouder Pim van den Berg bezoekt het openingsconcert van de wintereditie van het Global Village Festival. Locatie: Theater De Lieve Vrouw, Lieve Vrouwestraat 13 te Amersfoort.

Zaterdag 19 november
13.00 uur
Wethouder Gert Boeve ontvangt Sinterklaas in Vathorst. Locatie: Markenhaven, Laakse Haven te Amersfoort.

Noot voor de redactie,