Ingezonden persbericht


Persbericht
De heer Meysman en de heer Eisma treden terug uit Raad van Commissarissen Grontmij N.V.

De Bilt, 9 november 2011 ­ Grontmij maakt bekend dat de heer F.L.V. Meysman en de heer S.E. Eisma met onmiddellijke ingang terug treden als lid van de Raad van Commissarissen van Grontmij N.V. De heer Meysman (voorzitter van de Raad van Commissarissen) en de heer Eisma (vice-voorzitter) hebben besloten terug te treden naar aanleiding van een verzoek van enkele grootaandeelhouders tot verandering in de samenstelling van de Raad van Commissarissen. Dit verzoek is gedaan tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van vandaag, waarin mevrouw Annemieke Nijhof benoemd is als lid van de Raad van Bestuur van Grontmij N.V.

Vanaf vandaag bestaat de Raad van Commissarissen uit de heren R.J.A. van der Bruggen, de heer P.P. Montagner en de heer J.H.J. Zegering Hadders. De laatste is benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen.

De Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur danken de heer Meysman en de heer Eisma voor hun langdurige bijdrage aan de onderneming.




Noot voor redacties
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Suzan van Nieuwkuyk, Company Secretary Grontmij N.V., T +31 30 220 75 39 Arnold Drijver, Director Corporate Communication, T +31 30 220 75 48

www.grontmij.com

Pagina 1 van 2