Ingezonden persbericht


FOR IMMEDIATE RELEASE

Rumst, 9/11/2011

Networking Coach, het bedrijf van LinkedIn Expert Jan Vermeiren, geeft 1 miljoen exemplaren weg van de herwerkte editie van de internationale bestseller 'Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken'.

Gratis?! Jawel! 'We willen de economie stimuleren vanuit onze expertise. LinkedIn is een superkrachtig hulpmiddel als je op zoek bent naar nieuwe klanten en medewerkers of een nieuwe baan. Helaas kennen de meeste mensen maar een fractie van de mogelijkheden. Daarom geven we 1 miljoen digitale exemplaren van het boek gratis weg en willen we bovendien 1 miljoen dollar inzamelen om goede doelen te ondersteunen', vertelt Jan Vermeiren.

Deze tweede, volledig herwerkte editie bevat zowel 68 extra pagina's vol nieuwe strategieën als praktische tips en do's & don'ts. 'Wat de meeste bedrijven daarnaast bijzonder interessant zullen vinden, is het nieuwe hoofdstuk over hoe je LinkedIn - naast het individuele gebruik - ook kunt inzetten als organisatie,', aldus Bert Verdonck, co-auteur van deze editie.

Zowel organisaties als individuen zullen trouwens erg blij zijn met de gratis(!) bibliotheek boordevol filmpjes. Die verduidelijken een aantal tips en bieden zowel extra self-assessments en oefeningen als de laatste updates van het boek.

Om één van de gratis exemplaren te downloaden en toegang te krijgen tot de bibliotheek, ga naar www.hoe-linkedin-nu-echt-gebruiken.com.



Ingezonden persbericht